BRIT AWARDS 2021. Jesu li ovo najgore svečane odjevne kombinacije?

Prisutni su na svečanosti morali pri ulasku pokazati negativan test na koronavirus

Profimedia

Dodjela nagrada Brit Awards 2021. godine održane su sinoć s ciljem proslave najboljih u britanskoj i međunarodnoj glazbi. Obično se održava u veljači, ali je ceremonija kao i mnoge druge, odgođena zbog pandemije COVID-19. Svečanost je četvrtu godinu zaredom vodio komičar Jack Whitehall.

Prisutni su na svečanosti morali pri ulasku pokazati negativan test na koronavirus, a nakon događaja bit će ponovno testirani. Među pobjednicima bila je Dua Lipa koja je proglašena najboljom ženskom umjetnicom (imala je tri nominacije). U svom je govoru, između ostalog pozvala na povećanje plaća zdravstvenim djelatnicima. Najboljim muškim umjetnikom proglašen je J Hus, internacionalnom zvijezdom mlada Billie Eilish, a svoje su nagrade primili i The Weeknd, Arlo Parks, grupa Little Mix,  Harry Styles, Taylor Swift, Griff. 

Što se tiče modnih odabira, mnogi na društvenim mrežama vjeruju da je riječ o najgore odjevenim zvijezdama ove godine, kada je riječ o svečanim dodjelama nagrada. Donosimo neke od kombinacija pa prosudite sami. 

Profimedia Modno podbacili