U moru casual kombinacija, Katarina Baban zablistala u bijeloj haljini

Nema tko je nije primijetio

Matej Grgić

Dugi proljetni dani idealni su za druženja na otvorenom, no, zelene oaze koje nude zanimljiv sadržaj, u gradu su prava rijetkost. Odlazak na evente, što je prije godinu i nešto sitno bila sasvim uobičajena stvar, danas je rijetkost. Jučer je djelovalo kao da se polako, ali sigurno, vraćamo starom normalnom. Među masom bila je i domaća glumica Katarina Baban, koja je oduševila odjevnom kombinacijom.

Matej Grgić 

Dok je mnoštvo uzvanika na otvaranju Rougemarin Parka odabralo ležernu odjevnu kombinaciju, Katarina je stigla kao vila. Za druženje na mjestu u gradu koje je stvoreno za opušteno druženje uz hranu i piće, glumica je odabrala bijelu lepršavu haljinu s cvjetnim uzorkom. Uz nju je kombinirala roze sandale na petu, a sve je upotpunila svježim make-upom i frizurom. S njom u društvu su bile glumice Sementa Rajhard Brundula i Martina Stjepanović. Martina se na svom Instagramu našalila s kolegicom. Naime, kada je stigla po nju automobilom, komentirala je: 'Ja: 'Hoćemo nešto casual'. Katarina: ....', a uz to objavila video u kojem pokazuje što je Katarina odjenula. 

Matej Grgić 

Koliko je Katarini bitno da dobro izgleda, komentirala nam je krajem prošle godine. 'Izgled je u glumi poprilično važan, iako to neki pokušavaju zanijekati. Tijelo je glumcima instrument i treba ga maziti i paziti ako se planirate dugo baviti glumačkim poslom, pogotovo žene. Uvriježeno je mišljenje da su muškarci sve naočitiji i šarmantniji kako stare, a na žene se ne gleda na taj način. Često možemo čuti ‘ostarjela je’, ‘zapustila se’, ‘bolje mi je prije izgledala’ i slične izjave. Žene su u neprestanoj borbi s nemilosrdnim vremenom, pogotovo kada su pod povećalom javnosti. Svatko misli da ima pravo komentirati i procjenjivati osobu samo zato što je javna osoba, a to je najlakše činiti kada je riječ o izgledu', ispričala nam je tada.

Matej Grgić 

Inače, uz djevojke, već prvog dana u prekrasnoj atmosferi zelenog parka i live cooking show-u poznatih chefova Marina Medaka, Mate Jankovića i Maria Mihelja, uživali su brojni poznati poput Nevene Rendeli, Larise Lipovac Navojec, Anđele Ramljak, Ane Maras Harmander, Davora Bienenfeld, Tome Ricov, Ive Mihalić i brojni drugi.