ŽENIN NAJBOLJI PRIJATELJ Kvalitetan nakit uvijek je dobra ideja

Zlatno pravilo obitelji Dodić je - tradicija, kvaliteta, inovativnost i vrhunska usluga pa ne čudi podatak kako su tijekom pandemije uspjeli proširiti svoj biznis

promo

Jeste li znali da riječ luksuz potječe od latinske riječi Luxuria, što u prijevodu znači 'više od života'? Najjednostavnije rečeno luksuzni proizvodi podrazumijevaju proizvode koje nemaju standardne karakteristike, a od uobičajenih proizvoda najčešće se razlikuju višom kvalitetom i originalnošću. Prema istraživanjima muškarci luksuz najčešće povezuju sa skupocjenim automobilima dok ženama ta riječ najčešće podrazumijeva dizajnerski nakit. Gotovo pola desetljeća obiteljska zlatarska manufaktura i trgovina zlatnim nakitom omogućuje ženama da se osjećaju lijepo i privlačno, a u isto vrijeme pruža samopouzdanje, moć, ali i emotivnu vrijednost.

POGLEDAJTE PONUDU: 

promo dodic

I baš to predstavlja brend Dodić koji je nevjerojatnih 50 godina sinonim za tradiciju, kvalitetu i eleganciju. Vješto povezuje tradiciju s modernim trendovima, stvarajući tako nakit koji s lakoćom pronalazi svoj put brojnih kupaca. Da je nakit najbolji ženski prijatelji, Franjo Dodić prepoznao je još davne 1971. godine kada je u Bjelovaru otvorio prvu zlatarnicu. Dobar glas daleko se čuje pa je začetnik obrta brzo proširio posao s obzirom na to da su mu klijenti svakodnevno dolazili po darove za trajnu uspomenu na krštenje i krizmu, svadbene i rođendanske poklone, zaručničko i vjenčano prstenje...

Poštujući običaj da sin naslijedi oca, sin Paško Dodić, početkom 90-ih preuzima tvrtku, i u zadnjih dvadesetak godina proširuje poslovnu lepezu na niz djelatnosti. Danas vođenje tvrtke preuzimaju dvojica njegovih sinova, Filip – sadašnji direktor koji je u Londonu završio školu za dijamante na cijenjenom Gemological Institute Of America (GIA), a kasnije diplomirao na odsjeku za kamene u boji te stekao titulu - draguljara. Nabavlja dijamante, dizajnira i proizvodi nakit s dijamantima, dragim i poludragim kamenjem te se bavi njihovom procjenom u obiteljskoj draguljarnici u centru grada (Dodić Diamonds, Ilica 46). Stariji sin Franjo, direktor je proizvodnje i razvoja te stručnjak za zlato.

promo 

Zlatno pravilo obitelji Dodić je - tradicija, kvaliteta, inovativnost i vrhunska usluga pa ne čudi podatak kako su tijekom pandemije uspjeli proširiti svoj biznis, a klijenti diljem svijeta do savršenog komada sada mogu doći pomoću samo nekoliko klikova. Naime, nedavno su pokrenuli i svoj web shop zlatarna-dodic.hr. No, to nije sve. Kao što su već naglasili njihova tajna je i u inovativnosti, a novosti koje Filip prakticira u svojoj poslovnici su online konzultacije, 3D kompjuterska animacija i 3D print željenog prstena posebnim kompjuterskim programom (možete izraziti svoju želju i utjecati na konačan izgled svog savršenog prstena). Programom u kojem se nalazi više od 800 različitih modela prstenja, može se dodatno i sami dizajnirati prsten kakvog želite.

promo 

Printanje modela traje tri do četiri dana. 3D printom dobivate prsten od voska kojega možete staviti na prst, a Filip će vam staviti željeni kamen i u potpunosti vizualizirati njegov konačni izgled. Kasnije se finalizira do najsitnijih detalja, a izrađuju ga iskusni majstori najboljom tehnikom ručnog rada. Tako imate autentičan i 'vaš' od nule napravljen prsten izrađen po vašim željama.

Novost koju Filip prakticira u svojoj poslovnici je 3D kompjuterska animacija i 3D print željenog prstena posebnim kompjuterskim programom (možete izraziti svoju želju i utjecati na konačan izgled svog savršenog prstena). Programom u kojem se nalazi više od 800 različitih modela prstenja, može se dodatno i sami dizajnirati prsten kakvog želite. Printanje modela traje tri do četiri dana. 3D printom dobivate prsten od voska kojega možete staviti na prst, a Filip će vam staviti željeni kamen i u potpunosti vizualizirati njegov konačni izgled. Kasnije se finalizira do najsitnijih detalja, a izrađuju ga iskusni majstori najboljom tehnikom ručnog rada. Na taj način imate autentičan i „vaš“ od nule napravljen prsten izrađen po vašim željama.