EKSCENTRIČAN Najoriginalnije odjevne kobinacije Mirana Kurspahića na HOF-u

Odvažan i svoj - baš takav je domaći glumac Mirah Kurspahić

Story arhiva

Malo je onih na estradnoj sceni koji toliko strastveno uživaju u događanjima na crvenom tepihu kao glumac Miran Kurspahić koji je uvijek besprijekorno, originalno i ekscentrično odjeven. A, upravo provokativno odjeven Miran je dolazio i na Storyjev Hall of Fame party prethodnih godina gdje je uvijek plijenio pažnju svih uzvanika, ali i fotografa. 

Njegov odnos prema odijevanju uvijek počiva na priči. Važno mu je da ga odjevna kombinacija veseli i ispunjava njegovu potrebu za određenom pričom tog dana, a priznaje i da postoje odjevni predmeti i kombinacije koje nikada ne bi nosio. 'Nećete me nikada vidjeti kako nosim odijelo u kombinaciji s tenisicama. Takozvani sportski chic smatram vrhuncem malograđanskog neukusa. Primjećujem da mladi to vole, a vole i trap. Srećom, ja sam dinosaur i sviram R’N’R', govori ovaj umjetnik koji se može pohvaliti bogatim fundusom odjeće koji je godinama gradio, zbog čega se može često igrati odjevnim kombinacijama.

Story arhiva 

 I zaista, moda je igra u kojoj treba znati uživati. Ne treba se bojati odvažnih komada u kojima se osjećate dobro. I baš kao što se Miran slaže, većina ljubitelja mode prati aktualne trendove pa danas gotovo svi izgledaju isto. On se ne boji biti drukčiji, a kada je riječ o negativnim kritikama, kratko i jasno poručuju: 'Ne obazirem se na takve komentare, život je prekratak.' Inače, ovogodišnji Jana Story Hall of Fame održat će se 16.lipnja u Muzeju za umjetnost i obrt.