Modni detalji koji će obilježiti sezonu

Pedesete i šezdesete su već neko vrijeme in, a modni dodaci iz tog vremena odišu elegancijom i bezvremenošću

Profimedia

Kao i svake godine, trendovi koji su se prezentirali krajem i početkom, tek sada, prije početka ljeta, dobivaju svoj sjaj.Od šešira preko naočala do naušnica, čak i najmanji dodaci mogu trenutno promijeniti vašu odjeću tj. cijelu kombinaciju. Odabrao sam za vas nekoliko modnih detalja koji će svakako obilježiti ovu sezonu.

bb eyewear modni trendovi

Ogrlice uz vrat

Iako su lanci i dugi privjesci već neko vrijeme u trendu, ovog proljeća, a tek ljeta, svi će samo pričati (ustvari nositi) ogrlice uz vrat.
Jest da podsjećaju na trend choker, koji je stvarno dugo vladao, ovaj put nisu tako priljubljeni uz vrat, da imate osjećaj gušenja, nego su nešto labaviji i sjede u dnu vrata, a ne u sredini.
Iako su velike pomalo predimenzionirane verzije ogrlica, čine najboljim izborom, ja bi vam ipak preporučio da eksperimentirajte s tankim nježnim lančićima. Kako god, ogrlice, pa i nekoliko njih, svakom ovratniku dodaju onaj glam rub koji odjeći uvijek treba. 

Profimedia 

Okrugle naočale

Naočale, bile one sunčane, dioptrijske ili samo okvir, nikad nisu bile više u trendu. Mnogi naočale smatraju medicinskim pomagalom, ali rijeko kada pomislimo da je ono i modni dodatak. To nije istina, različiti stilovi naočala mogu promijeniti vaš izgled u tren oka.
Već smo svjedočili kako se stilovi poput super krupnih geek naočala ili prozirnih okvira probijaju u modni svijet tijekom posljednjih nekoliko godina, za sada im ide jako dobro, ali novi stil tek dolazi, okrugle naočale će 2021. godine pokoriti, a i sljedeću.
Okrugli okviri čini to da osoba izgleda mlađe, one dodaju razigrani trenutak svakoj vašoj odjevnoj kombinacij. Možete ih kombinirati na sve prilike i siguran sam da nećete proći nezapaženo. Sljedeći put kad budete uzimali novi par naočala, svakako odaberite okrugle kako biste ostali u trendu nekoliko sezona. www.bb-eyewear.com

bb eyewear 


Marame na glavi

Pedesete i šezdesete su već neko vrijeme in, a modni dodaci iz tog vremena odišu elegancijom i bezvremenošću. Svi se sjećamo Audrey Hepburn ili Natalie Wood koje su obožavale se skrivati iza velikih naočala i zamotane maramom.
Marame na glavi ponovno imaju svoj trenutak. Savršene za prikrivanje bad hair day, a svilene marame dodaju onaj završni detalj svakoj modnoj kombinaciji, a da ne spominjemo da vas može zaštititi od ljetnog pljuska.
Jedna od najboljih stvari kod ovog modnog dodatka je što ga možete uklopiti u bilo koju odjeću, bez obzira na vaš stil.

Profimedia