Jelena se udala u haljini dizajnera kojeg obožava i Kate Middleton

Jelena je prava modna veteranka

Filip Hofer

Od prvih televizijskih koraka i serije 'Villa Maria', glumica, producentica i aktivistica Jelena Veljača se isticala. Svojim prodornim pogledom, prekrasnom plavom kosom i - fantastičnim stilom koji i danas izgleda jednako besprijekorno. Nije ni čudno zato da su danas mnogi jedva čekali vidjeti kakvu će to haljinu Jelena odjenuti za svoj važan i poseban dan - vjenčanje s partnerom Vitom Turšićem. I naravno, Jelena ni ovoga puta nije razočarala!

Filip Hofer 

 Kada se u Botaničkom vrtu pojavila ruku pod ruku s, tada još uvijek, zaručnikom Vitom, sve oči bile su uprte u njezin osmijeh koji je otkrio da je sretnija no ikada, ali i elegantnu mini haljinu koja joj je savršeno pristajala. Za svoje treće vjenčanje, 40-godišnja Jelena izabrala je haljinu engleskog dizajnera Alexandera McQueena kojeg obožavaju mnoge svjetski poznate dame. Jedna od najvećih obožavateljica ovog potpisa je i vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton koja je također na svom vjenčanju nosila njegovu haljinu.

 Inače, riječ je o haljini koja je rasprodana u gotovo svim online trgovinama, a redovna joj je cijena oko 20000 kuna. 

alexander mcqueen 

Podsjetimo, da su Jelena i Vito u vezi otkriveno je sredinom rujna prošle godine kada je Story ekskluzivno objavio fotografije na kojima u centru Zagreba sjede zajedno na kavi, a na rastanku je Vito Jelenu poljubio u usta. Prije nešto manje od godinu dana Jelena je gostovala u njegovom podcastu, a mnogi vjeruju da je veza tada i počela. Nakon braka s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, koji je trajao od 2009. do 2012. godine te trogodišnjeg braka s glumcem Dražen Čučekom, s kojim je nakon razvoda 2018. godine ostala u prijateljskim odnosima zbog petogodišnje kćerkice Lene, Jeleni će ovo biti treći brak. Vito se, pak, navodno u lipnju prošle godine razveo od supruge Jelene Mesić Turšić, pomoćnice direktorice Sektora za turizam HGK, s kojom ima dvoje djece.