'UVIJEK NEPOGREŠIVA' Trudna Šeherezada oduševila badićem od 800 kuna

Da trudnicama nije uvijek najjednostavnije pronaći model kupaćeg kostima koji će zadovoljiti sve kriterije, zna svaka žena koja je prošla kroz ovu slatku trudničku muku, ali Berguzar je i tom problemu pronašla rješenje

Instagram

Jedan od najpoznatijih turskih glumačkih parova, 38-godišnja Berguzar Korel i 50-godišnji Halit Ergenç uskoro će proširiti obitelj trećim djetetom. Nakon dva sina, 11-godišnjeg Alija i jednoipolgodišnjeg Hana, omiljenoj Šeherezadi i Sulejmanu, stiže kćerkica, a koliko uživa u trećoj trudnoći, 38-godišnja glumica svakodnevno pokazuje i putem svog Instagram profila. To je učinila i sada, a osim što je ponovno oduševila svojom trudničkom linijom u kupaćem kostimu, Berguzar je mnogobrojne pratitelje 'kupila' i odabirom badića.


Da trudnicama nije uvijek najjednostavnije pronaći model kupaćeg kostima koji će zadovoljiti sve kriterije, zna svaka žena koja je prošla kroz ovu slatku trudničku muku, ali Berguzar je i tom problemu pronašla rješenje pa je tako rastući trbuščić ponosno istaknula u crnom jednodijelnom badiću. Jednostavan kroj kupaćeg kostima na jedno rame istaknuo je njezinu i dalje vitku liniju, ali i oduševio brojne pratiteljice. 'Super ti je ovaj kupaći', 'odlično ti stoji', 'ma cijela si divna, prekrasna trudnica', 'uvijek nepogrešiva' neki su od komentara.


A kupaći kostim koji je glumica odabrala za skupljanje boje u trudnoći potpisuje poznata turska marka Ayje. Na njihovom web shopu ovaj se model može pronaći u nekoliko boja po cijeni od 860 kuna. Inače, ovo nije prvi put da je lijepa glumica pozirala u kupaćem kostimu spomenutog brenda. Nedavno je trudnički trbuščić stavila u prvi plan noseći dvodijelni kupaći kostim u žutoj boji čija je cijena na web shopu oko 700 kuna.