TKO SU OVAJ TJEDAN BILE NAJBOLJE ODJEVENE OSOBE? Olja Vori još jednom dokazala da je kraljica špice

Ovaj tjedan izdvojili smo najbolje odjevene osobe koje su pokazale svoju inačicu casual stila, pri čemu su spojile najbolje od ljetne i slojevite mode.

Profimedia

Tjedan po tjedan i ostavljamo ljeto iza sebe i kucamo na vrata nove sezone. One koja je modno najzanimljivija. Dok se uzavrelo ljeto polako pretapa u najkasniju inačicu babljeg ljeta, modni insajderi biraju kombinacije u kojima se osjećaju najugodnije, naglašavajući pritom svoj jedinstven stil.

BIJELA KOŠULJA

Robert Gašpert 

Televizijska voditeljica Daniela Trbović odlično nosi casual stil u kojem glavnu riječ vode bijela košulja i svijetli traper, naravno, uz tenisice, a glumicu Anju Matković Storyjev je fotograf u Sarajevu snimio u zanimljivom miksu ljetne i jesenske mode. Svjetlozeleni vuneni kardigan kombinirala je s majicom s perforacijama i hlačama boyfriend kroja, a nezaobilazne natikače Birkenstock njezin su omiljeni izbor.

SVIJETLI TRAPER

Robert Gašpert 

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Olja Vori, vratila se s godišnjeg odmora preplanula i uskočila u smaragdno zelenu kreaciju za šetnju Zagrebom u društvu prijateljice. Uvijek nasmijana Olja plijenila je pozornost na špici u smjelom izdanju kojim je još jednom istaknula svoj modni kapacitet.

JARKI KOLOR

Robert Gašpert