DIVLJA JESEN: U modu se vraćaju SUKNJE koje već možete pronaći na policama OMILJENIH DUĆANA

Svake sezone neki od animal printova pohara modnu scenu. Otkrijte koji su uzorci u trendu ove jeseni.

Profimedia

Svaka sezona donosi neki novi ili vraća stare trendove. Proces je brz i ponekad ga je teško popratiti, ali zato inspiraciju uvijek možete potražiti kod omiljenih influencerica!

Ove jeseni animal print je i dalje među omiljenim uzorcima za slaganje modnih kombinacija, gdje se nalazi već nekoliko sezona.

Instagram 

Animal print može se ukomponirati i u dnevne i u večernje outfite, a posebno se ističe na suknjama koje su idealne za trenutno razdoblje kad prelazimo iz visokih temperatura u one niže.

Suknju sa zebra ili leopard uzorkom možete nositi i na tenisice, što je mnogima trenutno neodoljiv spoj, ali i uz cipele na visoku petu, ako želite elegantniju varijantu.

Instagram 

Mogu se kombinirati uz gotovo sve odjevne komade iz vašeg ormara, što će vam pomoći pri usklađivanju outfita jer su jednostavne, a efektne te će ‘podići’ svaku odjevnu kombinaciju.

U nastavku smo vam pripremili nama najdraže outfite gdje suknja s animal printom vodi glavnu riječ.

U našoj galeriji pogledajte fotografije poznatih dama koje je osvojio ovaj trend, ali i najljepših modela koje trenutno nude trgovine te se inspirirajte outfitima za nadolazeću jesen!

Profimedia Suknje s animal printom