NEZAOBILAZAN JESENSKI KOMAD: Sve stylish dame u ormaru imaju OVU SUKNJU jer pristaje SVAKOM TIJELU

Plisirane suknje u trendu su i ove jeseni, a mogu se iskombinirati na bezbroj načina.

Shutterstock

Plisirane suknje ove jeseni izgledaju neodoljivo u kombinaciji s predimenzioniranim džemperom i popularnim ‘kaubojkama’.

Street style outfiti prepuni su kombinacija u koje su uklopljene plisirane suknje. I ako moramo birati samo jedan komad koji trebate imati u ormaru na samom kraju ljetne sezone dok dočekujemo hladnije dane, onda je to plisirana suknja.

Shutterstock 

Ovaj komad je kao stvoren za prijelaznu sezonu iz više razloga. Pristaje svakoj figuri i može se nositi na bezbroj načina i u bezbroj prilika. Možete ju kombinirati s traper jaknom, sakoom ili kožnom jaknom i lako ju uklopiti u svoj stil kako bi se osjećali najugodnije. Ovu suknju možete nositi i za razne prigode, od odlaska na posao do pića s prijateljicama.

Profimedia 

Savjet modnih stručnjaka jest da ako ste sitnije građe, ovaj model uvijek nosite u kombinaciji sa štiklama, a ako ste više za casual varijante, suknju možete jednostavno iskombinirati i uz tenisice.

U našoj fotogaleriji inspirirajte se raznim prijedlozima iz highstreet brendova i pronađite svoj novi omiljeni odjevni komad!

HM PLISIRANA SUKNJA