DOMENICA, MARTINA, LUĆANA: Bablje ljeto dalo nam je još malo vremena da ljetne krpice pokažemo i na asfaltu!

Bablje ljeto, odnosno été indien, jedno je od najljepših razdoblja u godini. Upravo je ta prijelazna sezona između kasnog ljeta i rane jeseni nadahnula i modne insajdere na zanimljive lookove sa zagrebačke špice

Robert Gašpert

Tijekom prvog tjedna listopada, kada smo već dobrano fokusirani na jesensku modnu slagalicu, biramo neke od najboljih modnih kombinacija za hladnu sezonu.

Upravo su u tom razdoblju stilski imperativi najzanimljiviji, a to najbolje znaju oni koji se obožavaju igrati modom. Među njima je i pjevačica DomenicaŽuvela, koju je na zagrebačkoj špici snimio naš fotograf. Ona je u svome stylingu pomiješala najbolje od ulične i trendi mode te spojila gotovo nespojivo - XXL gležnjače s ljetnim topom.

Robert Gašpert / Profimedia 

Modna insajderica Martina Matušin obožava kombinaciju laganih haljinica i gležnjača, koje često nosi dok juri ulicama grada. Njezin romantični look udara u srž boho mode koja se svake jeseni vrati na velika vrata u svijet onih koji žele furati trendovski stil.

Robert Gašpert / Profimedia 

Lućana Mirko, jedan od najzaposlenijih modela, kombinira tenisice, lepršave haljine i dizajnerske torbice te pokazuje da se sportski look itekako može nositi od jutra do mraka.

Robert Gašpert / Profimedia