KLJUČNI MODNI DODATAK: Ove jeseni stvorite savršenu siluetu uz pomoć ovog 'ljepotana'

Ove jeseni remen možete nositi uz svaku kombinaciju za hladnije dane.

Profimedia, Instagram

Svaki vaš zimski outfit, od kaputa, baggy traperica ili džemper haljina, može se podići na višu razinu jednim jednostavnim modnim dodatkom – remenom. Remenje se ponovo vraća u modu, a svi high-street brendovi imaju odlične modele u ponudi. Tople i udobne kombinacije rezervirane za hladnije dane ne moraju biti bez forme, već se to vrlo lako može ispraviti remenom.

Instagram 

Svjetske trendseterice remen su uspjele uklopiti u najrazličitije stylinge pa tako možemo vidjeti remen s mini logom koji se savršeno slaže s trapericama ravnog kroja ili dugom pletenom haljinom. Deblji remen, posebno kožni, dat će strukturu i formu svakoj silueti, a vašu kombinaciju momentalno transformirati. ‘Statement’ remen i maxi haljina odlična su kombinacija kojom ćete haljini koju ste nosili već mnogo puta, udahnuti novi život. Remen s lancima i sako savršena su ‘it’ kombinacija koju trenutno nose sve vodeće svjetske trendseterice. Jednostavan, jednobojni sako odmah će izgledati drugačije ako mu dodate remen s primjerice zlatnim lancima.

Instagram 

Remenom na kaputu ako ga vaš kaput već nema stvorit ćete formu i strukirati i najširi model kaputa. Posebno će doći do izražaja ako izaberete remen u kontrastnoj svjetlijom ili tamnijoj boji, ovisno o boji vašeg kaputa.

Instagram 

Remen može biti ključni komad kojim ćete upotpuniti vaš outfit, a u fotogaleriji pogledajte na koje sve načine ga kombiniraju svjetske trendseterice.

Instagram remen