NAJLJEPŠE IZ PONUDE: Bijele čizme su apsolutni hit, no svojim vlasnicama će zadavati glavobolje iz jednog razloga

Predivni modeli bijelih čizama omiljeni su novi par obuće.

Shutterstock

Par novih čizama savršeno će nadopuniti svaku jesensku garderobu, a oko njih lako onda možete graditi ostatak outfita.

Ove sezone iznimno su popularne čizme u nježnoj, bijeloj boji. Rijetko koji par čizama je raznolik kao bijele čizme te ćete se na njih moći osloniti sezonu za sezonom, a možete ih nositi kroz cijelu godinu jer im svijetla boja pomaže kod lakše prilagodbe.

Instagram 

U proljeće i ljeto, možete ih nositi uz cvjetne haljine, a u hladnijim razdobljima savršeno će se slagati s trapericama ili popularnim džemper haljinama. Još jedna dobra stvar bijelih čizama je i što će razvedriti svaki jesenski outfit koji su u jesenskim i zimskim mjesecima uvijek u malo tamnijim bojama.

Instagram 

Nažalost, ova je boja vrlo nezahvalna za održavanje te ćete ih morati paziti više nego čizme ostalih boja u svojoj kolekciji. No to se svakako isplati!

Nove kolekcije omiljenih high street brendova sve u svojoj raznolikoj ponudi imaju prekrasne modele čizama u trendi bijeloj boji. Izaberite između visokih ili niskih, glomaznih ili elegantnih, kaubojki ili gležnjača svoj najdraži par i postanite vlasnicom čizama koje ćete zasigurno nositi iz sezone u sezonu!

U fotogaleriji pronađite naše favorite!

HM, MANGO bijele čizme