ZVJEZDANI ŠETAČI SA ŠPICE: Ulovili smo prekrasnu Sementu, ali i ljepotana koji je 'ljubio' Franku Batelić

Najbolje odjeveni sa zagrebačke špice ovaj su tjedan pokazali jesenske lookove kojima pokazuju svoje insajdersko modno znanje

Robert Gašpert

Vijesti nisu nimalo optimistične, koronavirus je definitivno ponovno ono o čemu svi govore ili od čega svi zaziru, ali to ne znači da su ulice opustjele.

Štoviše, središte Zagreba i dalje je prepuno zvjezdanih šetača koji rado pokazuju svoje najnovije odjevne kombinacije. Storyjev fotoreporter Robert Gašpert tako je sreo glumicu Sementu Rajhard u atraktivnom izdanju u kojem je crveni kožni blejzer odigrao najvažniju stilsku utakmicu.

Robert Gašpert / Profimedia 

Voditeljica i influencerica Iris Cekuš osvojila je sve poglede u minimalističkom izdanju koje uključuje crni kaput i čizmice iste nijanse, a zvijezda je njezina looka torbica brenda Saint Laurent Paris.

Robert Gašpert / Profimedia 

Model i maneken s međunarodnom karijerom Patrik Cvetko već je godinama odan kulerskom stilu koji mu odlično pristaje, kao i Dr. Martens čizmama koje su i ove jeseni nezamjenjiv komad u garderobi brojnih pobornika britanskog uličnog stila.

Inače, Patrik se pojavio u spotu Franke Batelić za pjesmu 'Plan B' u kojem su glumili par i iako su izgledalo savršeno zajedno, potpuno je jasno da je kemija bila glumljena za potrebe spota. No ne zna se tko je tu veći sretnik!

Robert Gašpert / Profimedia 

Franka Batelić Plan B  YouTube