VJENČANJE IZ BAJKE PARIS HILTON: Inspiraciju za vjenčanicu potražila kod slavne glumice ili je ipak iskopirala sestru?

Bogata nasljednica Paris Hilton objavila je prve fotografije svoje raskošne vjenčanice nakon što se udala za Cartera Reuma.

Instagram

Nakon što se prije nekoliko dana na trodnevnom slavlju i ceremoniji udala za biznismena Cartera Reuma, 40-godišnja nasljednica Paris Hilton sad je na svom Instagram profilu podijelila i detalje s vjenčanja. U prvom je planu naravno, njena elegantna vjenčanica s potpisom modne kuće Oscar de la Renta.

Paris je uz objavu emotivno napisala: ‘Od kad sam bila mala djevojčica, sanjala sam o svom vjenčanju iz bajke, sanjala sam prekrasnu haljinu koja je bila bezvremenska i šik. Sanjala sam o tome da ću se udati za muškarca koji je moj najbolji prijatelj i ima najmekše srce.'

Instagram 

Par se vjenčao na velebnom imanju Barrona Hilton, Parisinog pokojnog djeda na Bel Airu, a osim obitelji i prijatelja, na slavlju je bilo i mnoštvo holivudskih celebrityja poput Kim Kardashian, Kendall Jenner, Emme Roberts, Paule Abdul i mnogih drugih.

Snimke s vjenčanja i svadbenog slavlja koje je uslijedilo, ali i ljubavnu priču Paris I Cartera, obožavatelji će moći imati priliku vidjeti u Parisinom novom reality showu pod nazivom ‘Paris in Love’.

Uz fotografije vjenčanice koja osim na onu Grace Kelly, nalikuje i onoj koju je za svoje vjenčanje odabrala Parisina sestra Nicky Hilton, Paris je još napisala: 'Oduvijek sam voljela princezu Grace Kelly i uvijek sam ju smatrala elegantnom te sam željela izgledati baš poput nje kad jednog dana i ja budem koračala prema oltaru. Moje vjenčanje je bilo upravo onakvo kakvim sam ga zamišljala, a moja Oscar de la Renta vjenčanica transformirala me u mladenku kakvu sam znala da ću jednog dana biti. Doista je bilo kao iz bajke. Snovi se stvarno ostvaruju. ', napisala je emotivno Paris uz niz fotografija u prelijepoj vjenčanici od raskošne čipke uz koju je nosila i pripadajući dugačak veo.

U fotogaleriji pogledajte više fotografija Paris Hilton i njenog supruga Cartera Reuma.

Profimedia Paris Hilton i Carter Reum vjenčali su se u studenom 2021.