KAKO IZGLEDA MODNA IKONA KAD NEMA STILISTA? Odlično, čak i u kaputu koji je čini 'širom' no što jest

Blake Lively i Ryan Reynolds prošetali su ulicama New Yorka, a nama je posebno pažnju privukla Blake i njezin stil odijevanja.

Profimedia

Blake Lively (34) je nedavno privukla pažnju ležernom modnom kombinacijom, dok je šetala s mužem Ryanom Reynoldsom ulicama New Yorka.

Inale, Blake je poznata po tome da u poslovnom životu izgleda sofisticirano i elegantno, a u svakodnevnom životu je poput svih nas. To se njezinim fanovima sviđa i baš zbog toga ju smatraju pristupačnijom.

Profimedia 

Još jedna potvrda njezinog ležernog stylinga je kombinacija teddy kaputa i glomaznih gležnjača. 

Odmah nam je za oko zapeo karakterističan trendi teddy kaput u tamno plavoj boji, a uz njega odmah primjećujemo bijele gležnjače nalik na Dr. Martens čizme. 

Profimedia 

Kako bi outfit bio što više casual i streetstyle, Blake se odlučila za traperice isprane nijanse i crnu crossbody torbicu. Također, na glavi se našla preslatka kapica, što je bilo očekivano, ako uzmemo u obzir temperature u New Yorku. 

Profimedia 

Nisu svi shvatili ovaj outfit kao casual streetstyle pa se mogu pronaći komentari da glumica izgleda ogromno. A mi vas pitamo, tko ne izgleda tako u svom teddy kaputu?

Više fotografija Blake Lively i Ryana Reynoldsa pogledajte u galeriji. 

Profimedia Blake Lively i Ryan Reynolds u braku su od 2012. te imaju tri kćeri