ZMIJSKI UZORAK OD GLAVE DO PETE: Jennifer Lopez u upečatljivom izdanju koje bi Francuskinje smjesta otpisale

Jennifer Lopez za jedno televizijsko gostovanje odabrala je styling koji Francuskinje ne bi odobrile.

Profimedia

Jennifer Lopez trenutno promovira svoj novi film 'Udaj se za mene' koji će se u američkim kinima prikazivati ​​od 11. veljače, a diva se ovim filmom vraća žanru romantičnih komedija.

U spomenutom filmu J. Lo glumi zvijezdu Kat Valdez koja je u vezi sa šarmantnim pjevačem Bastianom i planira se vjenčati s njim na pozornici, pred tisućama obožavatelja. Međutim, nekoliko minuta prije vjenčanja otkriva da ju je Bastian prevario s njezinom asistenticom, zbog čega poduzima drastičan potez i udaje se za nepoznatog muškarca iz publike koji drži natpis s porukom: 'Udaj se za mene'.

Budući da promovira svoj novi film, Jennifer često gostuje u televizijskim emisijama, a za svaki bira novi styling, pa je svoje obožavatelje jako iznenadila.

Nije tajna da latino diva voli efektna izdanja i da se ne boji eksperimentirati s bojama ili uzorcima, no ovaj put je pretjerala sa zmijskim uzorkom koji potpisuje Roberto Cavalli. Usku haljinu midi kroja kombinirala je s visokim čizmama i kaputom ravnog kroja, a korisnici društvenih mreža pokrenuli su lavinu komentara na račun odjevne kombinacije, dok bi se Francuzi zasigurno složili s njima.

Poznato je da po mnogima najbolje odjevene žene svijeta ne vole pretjerivanje s uzorcima i uvijek se vode starom teorijom 'manje je više'. Francuskinje vole životinjske printove, no ako odaberu jedan takav komad, ostatak njihove kombinacije bit će što neutralniji.

Više vole suptilnija izdanja i zato kombinaciji Jennifer Lopez vjerojatno ne bi dale prolaznu ocjenu. No, čar mode je u tome da se pravila krše, a upravo je to ono po čemu je latino diva posebna i zato volimo njezin stil.

U galeriji pogledajte više fotografija modnih kombinacija Jennifer Lopez.

Profimedia Jennifer Lopez je modna ikona