NJENE CIPELE SU SAN SVAKE MODERNE ŽENE: Sarah Jessica Parker najavila povratak štikli s posebnom mašnom

Sarah Jessica Parker obožava cipele, a posljednjim pojavljivanjem na eventu u New Yorku pokazala nam je model koji će dominirati ovog proljeća.

Profimedia

Glumica Sarah Jessica Parker preferira modni stil kao i lik po kojem je najpoznatija, Carrie Bradshaw iz 'Seksa i grada'. 

Često nosi žarke boje, razne dezene, a posebno voli cipele poznatih dizajnera. 

Profimedia 

Glumica je veliki ljubitelj cipela pa ima svoj brend SJP (Sarah Jessica Parker) koji svakodnevno osvaja srca trendseterica, a mnoge su žene imale priliku pronaći slavnu glumicu u dućanu u kojem rado pomaže i savjetuje kupce kada su u pitanju odabiri omiljenog modela.

Sarah je nedavno dobila čast osvijetliti 'Empire State Building' u New Yorku plavom bojom u suradnji s brendom luksuznog nakita 'Tiffany & Co', a za tu je prigodu odabrala posebnu kombinaciju.

Profimedia 

Svojim izborom slavna glumica najavila je dva hit trenda za iduće razdoblje - odjeću u ružičastoj boji i mašne na cipelama.

Profimedia 

Tako je puderasto-ružičastu plisiranu suknju kombinirala s tunikom iste boje, uz dodatak šljokica i srebrni sako. Uz sve to, odjenula je i sjajni kaput neobičnog uzorka, a najupečatljiviji detalj bile su salonke 'Regency pump' od sjajnog materijala s velikom mašnom.

Inače, ove salonke su dio kolekcije SJP brenda, ali još uvijek nisu u slobodnoj prodaji - potrebno ih je naručiti. Cijene modela se kreću od 300 do 500 dolara.

Salonke su uvijek u modi, a model s mašnom veliki je trend ove godine koji će dominirati ulicama u raznim kombinacijama, baš kao i ružičasta boja u svim nijansama - od nježnih do električnih ciklama.

Više fotografija modnog stila poznate glumice pogledajte u galeriji. 

Profimedia Sarah Jessica Parker prozvana je ikonom stila