ŽELIMO SVE KOMADE KOJE IMA NA SEBI: Jasno je zašto su se svi u centru okretali za Tijom Mamić i njenim čizmama

Zagrebačka ulična moda živi na subotnjoj špici, kada brojni poznati dolaze pokazivati svoje najbolje lookove na potezu od Ilice do Cvjetnog trga.

Robert Gašpert

Posljednji tjedan veljače donio je obilje proljetnih temperatura i sunčanog vremena, ali to ne znači da je zima rekla svoje. Barem kada je o modi riječ.

Naime, zagrebački trendseteri i dalje obožavaju svoje krznene kapute i prsluke, a tome najbolje svjedoči look Tie Mamić koja odlično spaja trendi komade s onima nešto klasičnijim.

Robert Gašpert 

Poduzetnica se skrivala se od pogleda ispod tamnih naočala, ali je ipak svu pozornost otela odabirom koloristički nabijenih komada, a njezine visoke žute čizme na iznimno tanku petu pravo su otkriće.

S popularnim teddy kaputom u prsluk verziji brenda Max Mara iskombinirala je dizajnersku torbicu od brušene kože brenda Bottega Veneta, a riječ je o modelu Chain Cassette u smeđoj boji.

Podsjetimo, Tia je dobro poznato lice na špici. Sa suprugom Mario nedavno je odlučila prošetati Cvjetnim Trgom, a iz mase se izdvojila u monokromatskom bijelom izdanju s elegantnim šeširom. U izdanju u kojem je izgledala kao 'milijun dolara' upotpunila je Chanel torbom pepito uzorka.

Snimio čitatelj 

Tia i Mario vjenčali su se 2017. godine, a par nikada nije javno govorio o svojoj vezi i zajednički trenuciu javnosti vrlo su rijetki. Oboje iza sebe imaju brakove te djecu, a čini se kako su tek sada pronašli istinsku sreću.

 U galeriji pogledajte više fotografija Tie Mamić.