TIA I VALENTINA: Kad zgodna poduzetnica i najljepša plesačica prođu centrom, sve glave se okrenu za njima

Zagrebačka ulična moda živi na subotnjoj špici, kada brojni poznati dolaze pokazivati svoje najbolje lookove na potezu od Ilice do Cvjetnog trga.

Robert Gašpert

Zagrebačka ulična moda živi na subotnjoj špici, kada brojni poznati dolaze pokazivati svoje najbolje lookove na potezu od Ilice do Cvjetnog trga

Posljednji tjedan veljače donio je obilje proljetnih temperatura i sunčanog vremena, ali to ne znači da je zima rekla svoje. Barem kada je o modi riječ. Naime, zagrebački trendseteri i dalje obožavaju svoje krznene kapute i prsluke, a tome najbolje svjedoči look plesačice Valentine Walme koja odlično spaja trendi komade s onima nešto klasičnijim.

robert gašpert/profimedia 

Poduzetnica Tia Mamić skrivala se od pogleda ispod tamnih naočala, ali je ipak svu pozornost otela odabirom koloristički nabijenih komada, a njezine visoke žute čizme na iznimno tanku petu pravo su otkriće.

robert gašpert/profimedia 

Novinarka Maria Grigoryan Vučković pokazala je da za nju nema zime i pokazala vitku figuru u crnim komadima u kojima bi mogla parirati i modelu Kate Moss na ulicama Londona.

Robert Gašpert 

 Fotografije sa posljednje špice pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Špica 26. veljače