'GROZNO OD GLAVE DO PETE': Glumicu napali zbog modnog kiksa, nitko ne može prestati gledati u ove štikle

Glumica Katie Holmes posjetila je tjedan mode u New Yorku i naišla na osude zbog štikli koje je odabrala.

Profimedia

Glumica Katie Holmes pojavila se na tjednu mode u New Yorku, a svojim modnim odabirom privukla je pažnju svjetskih medija. Ona glasi za inspiraciju mnogim ženama kada je riječ o odjevnim kombinacijama.

Iako su njezine odjevne kombinacije često inspiracija mnogim ženama, posljednja dva izdanja Katie Holmes ne prestaju se komentirati. Naime, glumica je u objema odlučila naglasiti bijelu boju, a stil joj je, kao i uvijek, bio klasičan i elegantan. I dok su mnogi komentirali da je previše smršavjela, zbog čega joj je lice 'upalo' što je potpuno promijenilo izgled, više zanimanja izazvala je njezina kombinacija za Fashion Week u bijelom kaputu.

Profimedia 

Bijeli kaput klasičnog kroja i dvorednog kopčanja kombinirala je sa smeđom maxi haljinom s potpisom modne kuće Tory Burch. Uz to, kombinirala je najlonke u crnoj boji i sandale ukrašene biserima s kristalnom potpeticom, a ovaj detalj izazvao je najviše komentara.

Profimedia 

'Zar se nije pogledala u ogledalo prije nego što je izašla?', 'Čarape i sandale? Ne!', 'Ovo je vjerojatno najgore izdanje koje sam ikad vidio na njoj! Baš je grozno od glave do pete!', bili su samo neki od komentara.

Profimedia 


Još fotografija Katie Holmes pogledajte u galeriji.

Profimedia Katie Holmes je dovela jednostavno odijevanje do nove razine