KRATKI KOMPLETIĆ ZA POGLEDE U CENTRU GRADA: Nasmiješena plavuša zaradila je sve simpatije prolaznika

Zagrebačka ulična moda živi na subotnjoj špici, kada brojni trendseteri dolaze pokazati svoje najbolje lookove na potezu od Ilice do Cvjetnog trga.

Robert Gašpert

Zagrebačka ulična moda živi na subotnjoj špici, kada brojni trendseteri dolaze pokazati svoje najbolje lookove na potezu od Ilice do Cvjetnog trga

Posljednji tjedan veljače donio je obilje proljetnih temperatura i sunčanog vremena, ali to ne znači da je zima rekla svoje. Barem kada je o modi riječ.

Naime, zagrebački trendseteri i dalje obožavaju svoje krznene kapute i prsluke, a tome najbolje svjedoči look plesačice Valentine Walme koja odlično spaja trendi komade s onima nešto klasičnijim.

robert gašpert/profimedia 

Uhvatili smo još jednu zanimljivu kombinaciju s krznenim kaputom. Riječ je o djevojci koja ga je odlučila kombinirati s rozim kompletom. Oduševila nas je jednostavnošću i slatkoćom kompletića.

Vibrantni rozi kompletić sastojao se od sakoa i suknje, a ispod sakoa je odjenula crnu dolčevitu. Rozi kompletić nas je posebno razveselio jer je unio dašak svježine i karaktera u hrabru kombinaciju za zimske dane. Kratka suknja joj je posebno istaknula noge. 

Robert Gašpert 

Look je dovršila popularnim visokim čizmama poput onih koje vole Kim Kardashian i Julia Fox. 

Nosila je i pismo-torbicu u crnoj boji s kopčom i dugačkim lancem. 

Sve fotografije s posljednje špice pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Špica 26. veljače