DUPLA MODNA DOZA: Prekrasnu plavušu u hit komadima zasjenile identično odjevene blizanke

Matia Malenica donosi još jedan modni video sa špice, a dvije dame ukrale su posebnu pozornost.

Matia Malenica

Posljednji tjedan veljače donio je obilje proljetnih temperatura i sunčanog vremena, ali to ne znači da je zima rekla svoje. Barem kada je o modi riječ.

Upečatljivi kaputi, bunde i avijatičarske jakne dominirale su u još jednom fantastičnom, modnom videu našeg Matie Malenice kojem su dame sa špice rade pozirale u svojim najboljim izdanjima.

Posljednji dani zimske mode  Matia Malenica

Posebno pažnju privukle su blizanke u identičnim kombinacijama bijelih kaputa i štikli koje su uskladile i modne dodatke. Matia je u kratkom roku postao prepoznatljivo ime u fotografskom svijetu, ali i lice na špici, a dame svake subote rado prođu ispred njegovog objektiva.

24-godišnjak iz Zagreba je i prvi modni videograf koji je sve naučio - sam.

'Sve je započelo kada sam kupio mali fotoaparat prije malo više od dvije godine. Htio sam fotografirati svoja jela i počeo usput fotografirati ljude. Počeo sam fotografirati prijatelje kroz zabavu i sve više sam se počeo razumjeti u opremu. Naravno, nisam baš imao novaca da si kupim skupi fotoaparat jer mi je to tad još bio samo hobi.'

Privatna fotografija 

'Nakon kupnje rabljenog fotoaparata starog 10 godina, proveo sam dane i noći na laptopu i fotoaparatu da se naučim. Ubrzo sam i krenuo sa snimanjem. Uskoro se moj hobi pretvorio u nešto od čaga sam počeo zarađivati i radio sam ono šti volim. I sada, dvije godine kasnije, uz puno truda i neprospavanih noći sam završio tu', rekao nam je Matia.

A ovo je tek njegov početak...

Više fotografija s posljednje špice našeg Roberta Gašperta pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Špica 26. veljače