INFLUENCERICA IZ REGIJE OSVOJILA PARIŠKI TJEDAN MODE: Oduševila nas je kombinacijom koja je nezaobilazan proljetni hit

Influencerica iz Ljubljane nas je oduševila modnom kombinacijom na pariškom Tjednu mode.

Profimedia

Pariški Tjedan mode bio je prepun odličnih modnih kombinacija koje su nas zbilja inspirirale da nadogradimo svoj stil šarenilom ili novim trendi komadima.

Posebno su se istaknule beauty i modne influencerice koju su svojim stasom i stilom pokazale da zbilja zaslužuju biti pozvane na prestižne događaje u modnom svijetu. U suradnji s poznatim dizajnerima, nosile su fantastične komade koji će zavladati streetstyle kombinacijama ovog proljeća. 

Došle su do izražaja i influencerice iz regije. Primijetili smo slovensku fashion i travel influencericu, Maju Malnar koja je prošetala u društvu kolegica u streetstyle varijanti revije dizajnera Elieja Saaba. Riječ je o konceptu u kojem dizajneri odijevaju poznate osobe, a one u njihovim komadima prošeću ulicama Pariza, Milana, Londona i New Yorka. Najčešće se radi o influencerima i blogerima. 

Profimedia 

Maja je prošetala ulicama Pariza i zasjenila kolegice. Nosila je tirkizno zeleni komplet sakoa i hlača. Sako je bio ukrašen srebrnim resicama, a ispod njega je nosila plavu majicu. Majicu je kombinirala s torbicom u istoj, modro plavoj boji. 

Cipele su bile potpenice u zlatnoj boji koje je izvrsno uskladila sa zlatnim naušnicama. 

Maja je još jednom dokazala da žene iz regije zaista nose svjetsku modu i pritom izgledaju fantastično. 

Profimedia 

Ona također ima više od milijun pratitelja na Instagramu koji ju budno prate na putovanjima i cijene njezine savjete iz svijeta mode i ljepote. Društvenim mrežama se počela baviti prije sedam godina pri završetku studija ekonomije i mode. Ambasadorica je svjetskog brenda Estee Lauder te brendova Bulgari, Guess, Fila i Revolve. 

Profimedia 

Nadalje, osvojila je prestižnu nagradu za 'Influencera godine' na nagradama u Monaku. Nedavno je lansirala projekt za wellness i zdravlje u kojem pokušava spojiti savjetovanje u pogledu vježbanja, prehrane i zdravog življenja.