'DAMA SA STILOM': Doris Pinčić u jednostavnoj i efektnoj haljini bila jedna od glavnih zvijezda večeri

Doris Pinčić je vodila dodjelu 28. Večernjakove ruže s Duškom Čurlićem, a blistala je u kreaciji domaćih dizajnera.

Igor Soban/PIXSELL

Doris Pinčić (33) i Dušku Ćurliću (54) pripala je čast voditi dodjelu dodjelu 28. Večernjakove ruže prošlog petka u zagrebačkom HNK.

Voditeljica i glumica je blistala u crvenoj haljini na jedno rame koja ima volane s lijeve strane i prorez na lijevoj nozi. Uskladila ju je sa zlatnim sandalama, a odlučila se za valove u kosi.

Robert Gašpert 

Doris je otkrila na Instagramu tko je zaslužan za kreaciju koju je nosila. 'Pobjegao mi Duško Ćurlić, ali dodijelili smo još jedan buket ruža. Čestitke dobitnicima. I da preduhitrim sva pitanja za haljinu - hvala, ELFS', napisala je voditeljica uz svoju fotografiju.

Njeni pratitelji su je zasuli komplimentima. 'Predivna', 'Savršena', 'Dama sa stilom', 'Jednostavna i lijepa haljina', 'Savršena si', 'Predivna top žena', 'Koja ljepotica', komentirali su.

Igor Soban/PIXSELL 

Inače, Pinčić je nedavno objavila da je uspjela osvojiti najveći afrički vrh - planinu Kilimandžaro.

'Vrh Afrike. Nevjerojatno iskustvo.. Naporno..teško.. ali na kraju ostane ponos i uspomena za cijeli život', napisala je Doris te dodala i hashtagove ‘zahvalna’ te ‘živi svoj najbolji život’, a fotografirala se i s hrvatskom zastavom.