GLUMAC NA PREMIJERU STIGAO U SUKNJI: Ipak, ništa ne može nadmašiti kada je na crvenom tepihu pipkao zauzetu kolegicu

Oscar Isaac imao je zanimljivu odjevnu kombinaciju na premijeri serije 'Moon Knight', no svi još pamte crveni tepih u Cannesu i njegove dodire s kolegicom Jessicom Chastain.

Profimedia

Oscar Isaac (43) privukao je sve poglede na crvenom tepihu u Londonu svojim neobičnim i upečatljivim stajlingom.

Gvatemalsko-američki glumac imao je prije nekoliko dana premijeru serije 'Moon Knight' koja se temelji na Marvelovim stripovima, a u njoj igra glavnu ulogu. Oscar je odjenuo plisiranu suknju duljine malo ispod koljena uz koju je uskladio sako, bijelu košulju i kravatu te je nosio cipele i visoke čarape od kojih je jedna imala bijele crte.

Profimedia 

Koliko je njegov stajling bio zanimljiv, pokazali su i Ethan Hawke i May Calamawy koji glume u seriji, jer nisu mogli prestati gledati u Oscarove noge i suknju. Isaac je poznat po hrabrim izdanjima i nedavno je na jednoj premijeri nosio Valentino košulju jarko žute boje i smeđe hlače.

Profimedia 

Inače, o glumcu se puno pričalo u rujnu prošle godine kada se pojavio u društvu kolegice Jessice Chastain (44) kojoj je tumačio supruga u mini-seriji 'Prizori iz bračnog života'. Naime, zaljubljeno su se gledali, grlili i držali za ruke i svi su komentirali kemiju između njih dok su drugi tvrdili da su to samo dobro odglumili kako bi ispromovirali zajednički projekt.

Profimedia 

Neki su se zapitali postoji li išta između Oscara i Jessice koji su u sretnim brakovima. Glumica je od 2017. u braku s talijanskim aristokratom Gian Lucom Passi de Preposulom s kojim ima dvoje djece. Isaac je 2017. oženio dansku redateljicu Elviru Lind (41) s kojom ima dva sina.

Chastain dobro skriva privatni život, pogotovo svoju djecu, a kako su pisali američki mediji, u travnju 2018. je dobila kćer Giuliettu preko surogat-majke.

Više Oscarovih i Jessicinih fotografija pogledajte u galeriji. 

Profimedia Oscar Isaac privlači pozornost odijevanjem i odnosom s Jessicom Chastain