DA NIJE ONA, MNOGI NE BI NI KLIKNULI NA OVE FOTOGRAFIJE: Neki će zbog ovih prizora reći da je J.Lo kao svaka druga žena

Jennifer Lopez česta je gošća medijskih napisa, što zbog mode, što karijere, što zbog ljubavnog statusa, a ponovno se raspravlja o njezinom najnovijem izdanju.

Profimedia

Modni stil Jennifer Lopez tema je o kojoj bismo mogli pisati danima.

Mnogima je ova žena oličenje dobrog ukusa i ona koja postavlja modne trendove. Drugi će reći da je precijenjena i da njezini modni odabiri nisu ništa posebno i spektakularno, već da se oni hvale jer je J.Lo to što jest.

Profimedia 

S obzirom na to da je s godinama uspješne karijere postala božanstvo u koje se ne dira, sve što uradi postaje apsolutni hit, ali često su njezine modne kombinacije upravo suprotno, iako se ni u njih ne dira.

Sada su je paparazzi uslikali na ulicama Los Angelesa kako odlazi s poslovnog sastanka koji je odradila u prilično ležernom izdanju. Široku, lepršavu haljinu u vatrenoj boji dodatno je stilizirala Valentino remenom, a uz nju je uskladila bež pletenu torbu.

Profimedia 

Iako najčešće nosi visoke pete ili tenisice, ovoga se puta odlučila za jednostavne japanke, ali je zato kosu stilizirala u njezinu već dobro poznatu visoku pundžu.

Pokazala je lice s minimalno šminke, ali to za ovu latino divu nije ništa novo - često je vidimo u takvim izdanjima kada odrađuje svoje treninge, a da i s 52 godine izgleda savršeno nije potrebno više ni naglašavati. Iako, sve su češći napisi o tome kako je svoj izgled počela dorađivati botoksom i filerima koje negira.

Njezine najnovije fotografije, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Jennifer Lopez često nosi ležerne modne kombinacije