POZNATA VODITELJICA PROŠETALA ŠPICOM U HIT STYLINGU: Podsjetila nas je koje boje su u trendu ovog proljeća

Poznata hrvatska voditeljica i urednica, Uršula Tolj, podsjetila nas je što se nosi ovog proljeća.

Filip Hofer

Prva proljetna špica je iza nas.

Prekrasno i toplo vrijeme izmamilo je brojne građane u centar grada u šetnji ili na kavu, ali i brojna poznata lica koja su prošle subote na Cvjetnom trgu podržala Međunarodni dan narcisa i radove udruga koje podižu svijest o raku dojke.

Lana Jurčević, Borna Kotromanić, Kristina Krepela, Maja Vučić, Leonarda Lončar, Mirela Holy, samo su neke od njih, a sve one izabrale su proljetne kombinacije, od haljina do traperica i lepršavih bluza, koje su u trendu baš svake toplije sezone.

Pojavila se i hrvatska televizijska urednica i voditeljica, Uršulja Tolj, u prekrasnom proljetnom stylingu. 

Riječ je o bijeloj haljini sa šarenim detaljima. Proljetna kreacija je sužena u struku i ima rukave koji se šire na krajevima. Haljina podsjeća na platno po kojem je prošarano cvijeće u zelenoj, crvenoj, žutoj i plavoj boji. U spomenutoj haljini smo ju jednom imali prilike vidjeti u HRT-ovoj emisiji. 

Instagram (@ursulatolj) 

U rukama je nosila narcise, a odlično su pristajali uz njezine žute salonke i žutu torbicu. Uršulin styling nas je podsjetio zašto volimo laganiju modu i toplije dane. 

Filip Hofer 

Podsjetimo, poznatu voditeljicu vidjeli smo na špici početkom ožujka kada je također odjenula fantastičnu kombinaciju za nešto hladnije vrijeme. 

Robert Gašpert / Profimedia 

Voditeljica na HRT-u odabrala je komad iz kolekcije dizajnera Zorana Aragovića s pop-art motivima koji je kombinirala uz zelene salonke i omiljene bundicu.

Sve fotografije sa špice vas čekaju u galeriji.

Filip Hofer Špica 26. ožujka