ZARINA NAJLJEPŠA HALJINA ZA PROLJEĆE: Jeftinija verzija modela poznatog brenda smanjuje struk i naglašava bokove

High street brend Zara poznat je po jeftinijim verzijama skupocjenih dizajnerskih komada, a ovaj put inspirirali su se haljinom brenda Jacquemus.

Instagram

Bijele haljine tradicionalno su omiljeni odabir mnogih žena tijekom ljetnih dana, što i ne čudi jer je riječ o odjevnom komadu koji se uz nekoliko stylish trikova lako može transformirati iz dnevnog u besprijekoran večernji look.

Mala crna haljina smatra se vječnim komadom odjeće u koji se uvijek isplati ulagati, a u toplijim mjesecima idealna alternativa su joj bijeli modeli.

Omiljeni španjolski high street brend Zara ove je sezone u svoju ponudu uvrstio malu bijelu haljinu koja se od sličnih modela izdvaja unikatnim krojem.

zara 

Zarin model neodoljivo podsjeća na onaj high end brenda JacquemusLa Robe Bahia. A kako je Zara poznata po kreiranju jeftinijih verzija dizajnerskih komada, nema sumnje da je bijela satenska haljina inspirirana upravo Jacquemus modelom.

Jacquemus 

Koliko su svilene haljine popularne pokazuje i Zarina ružičasta prethodnica čiju slavu sada nastavlja bijela satenska haljina dugih rukava.

Strukturiranog kroja, Zarina kratka satenska haljina posebna je zbog dugih rukava i nabora koji sužava struk i naglašavaju bokove, a koliko je popularna na TikToku pokazuje video ispod:

Uz pravilan styling, ovaj model haljine, po cijeni od 249,90 KN, ove sezone može se lako nositi za svaku prigodu