ZARINA HALJINA KOJA JE OSVOJILA SVIJET: Ružičasta je rasprodana, no stigle su nove, prekrasne boje

Satenske Zara haljine srušile su TikTok, a mi vam otkrivamo najnovije modele koji će vas raspametiti!

zara

Nema sumnje da su društvene mreže promijenile način na koji kupujemo - time se bavimo gotovo svakog dana, dok influenceri izbacuju nove trendove i komade 24/7. Koji su najnoviji komadi koji nose apsolutno svi? Zara satenske haljine.

Prvobitna verzija bila je u ružičastoj boji, midi-dužine i s izrezanim leđima, a rasprodana je za samo nekoliko dana. Broj TikTok videa s ovom haljinom u glavnoj ulozi bio je nepregledan, zbog čega se našla i u trendingu.

Modeli u nježnoj lila boji kao i smaragdno zelenoj bit će naš favorit za ljeto, more i preplanuli ten, a druga za nadolazeće važne događaje poput vjenčanja i rođendana.

zara 
zara 

Satenske haljine svoju su renesansu doživjele u prethodne dvije godine, a čini se da ne planiraju sići s modnog trona. Njihov lagan i nježan materijal te ženstveni kroj čini ih modnim odabirom s kojim ne možete pogriješiti. Naglašavaju figuru na najljepši mogući način, a pritom izgledate elegantno i profinjeno.

zara 

Osim jednobojnih modela, možete se odučiti i za onaj šarenog dizajna, a trenutno smo zaljubljeni u podebljane proreze koji ovom modelu daju više atraktivnosti.

zara 

Također, spremate li se za večernji party, možete odabrati jedan od kraćih modela u jarkoj boji - poput narančaste - koja je glavni trend za ljeto 2022. godine.

zara 
zara 

Ako želite nešto sasvim drugačije, ova ružičasta Zara šik haljina oduševit će vas.

zara