PLESOM DO SAVRŠENIH NOGU: Albina u nikad kraćoj haljini košulji pokazala top liniju

Pjevačica Albina Grčić bila je na masterclassu popularnog vizažista Karla Rusana.

Srećko Rundić

Zaljubljenici u make-up jučer su bili na masterclassu makeup artista Karla Rusana, celebrity vizažista, a među brojnim poznatima koji nisu propustili make up show bila je i pjevačica Albina Grčić (23).

Prekrasna Albina za ovu je priliku odjenula ultrakratku bijelu košulja haljinicu i crni kaput, a obula je i čizme na petu maslinaste boje. Cijeli je look upotpunila velikim, zlatnim naušnicama.

Srećko Rundić, Bojan Zibar 

Albina je ranije i blisko surađivala s Karlom, poznatim i pod imenom Ruka Beauty, kada je bio odgovaran za njezin besprijekoran makeup na prošlogodišnjem Eurosongu, a i za ovaj se njegov masterclass tražila ulaznica više.

'Make up smatram vrstom umjetnosti. Omogućava da izrazite svoju kreativnost na beskonačno mnogo načina i stilova. Upravo su neiscrpnost ideja i inspiracije razlozi zbog kojih make up ne može dosaditi. Također, svi mi se osjećamo samopouzdanije i odvažnije uz nekoliko pokreta kistova, ruža ili maskare' – smatra Karlo, a ponukan brojnim upitima na društvenim mrežama gdje je poznat pod nazivom Ruka Beauty, odlučio je putem make up manifestacije odgovoriti uživo na sva pitanja.

Srećko Rundić, Bojan Zibar 

Naša mlada pjevačica na društvenim mrežama rado objavljuje fotografije svojih outfita, a ponekad pratitelje iznenadi i pokojom fotograijom s nogometašem Ivanom Ćalušićem s kojim je u vezi oko tri godine.

 Više fotografija mlade pjevačice pogledajte u galeriji.

Instagram Albina Grčić u vezi je s nogometašem Ivanom Ćalušićem