PRVI PUT U EUROPI NAKON MEGXITA U IZDANJU KOJE ĆE SE PAMTITI: Meghan odabrala kombinaciju koja uvijek obara s nogu

Meghan Markle i princ Harry stigli su u Europu prvi put nakon što su se odrekli svoje kraljevske dužnosti, a razlog dolaska bio je sportski događaj Invictus Games u Den Haagu.

Profimedia

Princ Harry i Meghan Markle prvi su put nakon Megxita stigli u Europu i to zbog posjeta Nizozemskoj gdje ih je pratila i njihova ekipa iz Netflixa koja je snimala svaki trenutak njihovog dolaska.

Stigli su na sportski događaj Invictus Games u Den Haagu, a sva je pažnja bila usmjerena na Meghan koja je apsolutno zasjala u bijelom odijelu koje joj je stajalo i više nego savršeno.

Profimedia 

Uz njega je uskladila i bijelu torbicu, bijele salonke te zlatni nakit, dok je Harry odabrao klasično odijelo i bijelu košulju.

Inače, prije nego što su stigli u Nizozemsku, par je posjetio i kraljicu Elizabetu II., prvi put nakon više od dvije godine. 95-godišnja kraljica sastala se s njima u svom domu u dvorcu Windsor, zajedno s Harryjevim ocem, princom Charlesom.

Profimedia 

Par je odletio na londonsku zračnu luku Heathrow iz svog doma u Kaliforniji, kako je prvi izvijestio TMZ. Svoje dvoje male djece, 2-godišnjeg Archieja i 10-mjesečnu Lilibet, koju kraljica još uvijek nije osobno upoznala, ostavili su kod kuće.

Više fotografija Meghan i Harryja iz Nizozemske, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Meghan Markle i princ Harry u posjetu Nizozemskoj