ZANOSNA DAMA NA ŠPICI U NAJPOŽELJNJIJOJ OBUĆI PROLJEĆA: Nekada su bile najomraženije, a nosi ih i najljepša žena svijeta

Osim svjetskih influencerica i slavnih dama, i dama sa špice prošetala je u trendi Pradinim mokasinkama.

Robert Gašpert

Čini nam se da ove sezone nijedna obuća nije toliko popularna kao mokasinke.

Proljeće nam je donijelo nove trendove kada su cipele u pitanju – slingback cipele, no dominacija mokasinki svakako se nastavlja.

Ovaj komad je preplavio Instagram, rado ga nose influenceri, ali i dame iz svijeta mode, glazbe, filma i umjetnosti, a oduševio je i našu stylish špicericu.

Robert Gašpert 

Dama na špici odjenula je bijelu midi haljinu i crni baloner uz koje je iskombinirala trendi mokasinke s glomaznim džonom, a ova jednostavni look koji lako možete iskombinirati je savršena prijelazna kombinacija za proljeće.

Robert Gašpert 

Ovaj komad obuće godinama se smatra ne toliko popularnim, ali ne možemo ne primijetiti da su i ovog proljeća must have i to zahvaljujući brendovima poput Prade i Guccija.

Bella Hadid, kao i mnoge kao i mnoge trendseterice, nije odoljela mokasinima pa ih tako rado nosi u raznim prilikama, a najdraže su joj one brenda Prada, kao i našoj zanosnoj crnki sa špice.

Profimedia 

High street brendovi i ove su sezone predstavili svoje modele koji izgledaju jednako dobro, a glomazna verzija mokasinki dolazi s nečim debljim potplatom u duhu 90-ih i danas se smatra najpoželjnijim.

U našoj galeriji pogledajte još modnih kombinacija sa špice.

Robert Gašpert Špica, 23. travnja