U POTRAZI STE ZA SVEČANIM, PROLJETNIM HALJINAMA? U ovim trendi, high street modelima nećete ostati neprimijećeni

Za vas smo u našoj galeriji izdvojili idealne, pristupačne modele za proljetne svečanosti.

Instagram

Čini se da je proljeće najprometnija sezona od svih, pa je potraga zaproljetnim haljinama uveliko započela. 

Vjenčanja, krštenja i slične proslave događaji su na kojima do izražaja najviše dolaze naše odjevne kombinacije pa je važno da budu
savršene.

Potraga za najidealnijom haljinom često je muka mnogim ženama, a ni cijene im ne idu u prilog. Stoga smo se potrudili i za vas izdvojili razne modele prekrasnih, trendi haljina za posebne prigode.

Ovogodišnji must have komad u svijetu haljina svakako je sako-haljina. Razni modeli, poput ovog Zarinog na preklop ili onog Mangovog bez rukava (pogledajte u galeriji) zbog svog raznolikog stila pristaju u bezbroj prilika. Sa strukturiranim ramenima, baza haljine je jakna koja može biti duga ili kratka, ovisno o vašem stilu.

Satenske haljine svoju su renesansu doživjele u prethodne dvije godine, a čini se da ne planiraju sići s modnog trona. Njihov lagan i nježan materijal te ženstveni kroj čini ih modnim odabirom s kojim ne možete pogriješiti. Naglašavaju figuru na najljepši mogući način, a pritom izgledateelegantno i profinjeno.

Bijele haljine tradicionalno su omiljeni odabir mnogih žena, osim ako se radi o vjenčanju, tijekom ljetnih dana, što i ne čudi jer je riječ o odjevnom komadu koji se uz nekoliko stylish trikova lako može transformirati iz dnevnog u besprijekoran večernji look.

Naravno, i mala crna haljina nezaobilazan je komad za svaku prigodu, a modeli s prorezima ili puf rukavima glavne su zvijezde proljetne sezone 2022.

Šljokičaste haljine nisu rezervirane samo za novogodinje proslave jer kada se šljokice krenu presijavati na suncu ne morate se brinuti da ćete ostati neprimijećeni.

Pogledajte našu galeriju kako biste otkrili idealne haljine za posebne prigode, koje bez problema možete ponovno odjenuti uz drugačije cipele ili nakit, a neke i u svakodnevnim kombinacijama. Najbolji dio je njihova cijena, a sve haljine koje smo izdvojili ne koštaju više od 600 kuna i možete ih pronaći na web stranicama brendova.

zara Haljine za svečane prigode