TRENUTNO NAJTRAŽENIJA FOTOGRAFIJA NA INTERNETU: Šok efekt poznate manekenke izazvao lavinu komentara

Bella Hadid ponovno je 'osvojila' društvene mreže u golišavom izdanju.

Profimedia

Sestre Hadid odavno su osvojile modnu scenu. 

Prvo smo upoznali Gigi Hadid, a onda je na scenu stupila Bella Hadid koju mnogi promatraju kroz dvije uloge: onu zavodnice i/ili skromne djevojke iz sjene. 

Ovoga puta, 25-godišnja manekenka plijenila je pažnju serijom provokativnih fotografija na Instagramu. Naime, manekenka je odjenula lascivnu kreaciju poznatog dizajnera, Jeana-Paula Gauthiera. 

Bella je odjenula kreaciju staru skoro dva desetljeća, a riječ je o nježnoj i zavodljivoj toaleti od prozirnog tila s prorezima u predjelu prsa. 

Sama haljina je izrazito senzualna, a manekenka je sve naglasila pozirajući u trenutku kada nije bila do kraja odjevena. Tako je jedna strana tijela ostala izložena pogledu, s naglaskom na Bellinu golu stražnjicu.

Ove fotografije skupile su gotovo milijun lajkova, ali i brojne komentare – kako hvale vrijedne, tako i one u kojima su je kritizirali. 

'Najzgodnija žena svih vremena', 'Tako si lijepa, a ljepota tvoje duše doslovno blista', 'Savršenstvo', 'O moj Bože, kakve fotografije', 'Prokleto si savršena', 'Želiš pažnju kao sredovječna domaćica', 'Ikona', 'Dosadno, kao i uvijek', 'Lice joj se stalno mijenja', 'Nije nimalo privlačna, ne razumijem ludost za njom', samo su neke od komentari.

Inače, nedavno se vodila polemika oko Bellina izgleda, a stigle su i optužbe. Na internetu su se pojavile fotografije iz njezinih tinejdžerskih dana koje otkrivaju koliko se manekenka promijenila dok Bella tvrdi da nije imala korekcije na licu.

Očito je da se Bella nije mogla ovoliko promijeniti 'sama od sebe'. 

Koliko se Bela promijenila od tinejdžerskih dana do sada i je li zaista nešto napravila na svom licu pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia, Instagram, Profimedia Bella Hadid