DANIELA TRBOVIĆ U RIJETKOM IZLASKU SA SINOM: Obožava streetstyle izdanja, a čini se da im je dobar stil u genima

Sinoć je CineStar otvorio svoja vrata u zapadnom dijelu Zagreba, točnije u Z Centru.

Robert Gašpert

CineStar je otvorio svoja vrata Z Centru, smještenom u naselju Špansko u Zagrebu.

Osim implementirane vrhunske i najmodernije tehnologije koja posjetiteljima budi svako osjetilo tijekom gledanja filmova, izuzetna je pažnja posvećena estetskom pečatu čitavog prostora, što ćete moći iskusiti ako odlučite pogledati omiljeni film u novom kinu.

Na otvorenju kina okupila su se brojna poznata lica, a među njima i poznata HRT-ova voditeljica, Daniela Trbović sa zgodnim sinom Lovrom.

Robert Gašpert 

Daniela je poznata po jednostavni i klasičnim komadima, a dobar stil je očito genetski jer se i njezin sin odluči za bezvremenski klasik - traperice i bijela majica.

Voditeljica je nosila trendi 'wide-leg' traperice, bijelu oversized košulju i sako u istoj boji. Umjesto pojasa, Daniela se odlučila za pojasnu kožnu torbicu. Što se tiče obuće, imala je isprano roze sportske tenisice kako bi naglasila streetstyle efekt kombinacije.

Robert Gašpert 

Sin se odlučio modno uskladiti s majkom pa se također pojavio u streetstyle izdanju. Nosio je traperice i bijelu Ralph Lauren majicu. Na kraju, primijetili smo da nosi smeđe tenisice sa zakovicama.

Više fotografija poznatih lica na otvorenju kina pogledajte u galeriji. 

Robert Gašpert Otvorenje Cinestara u Z Centru na zapadu