HRVATSKA IPAK U FINALU EUROSONGA: Konstraktine cipele su naš ponos i proizvodnja

Konstrakta je prošla u finale Eurosonga s pjesmom 'In Corpore Sano', a na pozornici je nastupila u borosanama.

Profimedia

Kako je pisao Telegraf.rsborosane su bile posljednja stvar koja joj je bila neophodna za nastup, a predstavljale su joj 'tajno oružje'.

S obzirom na to da se ova popularna obuća proizvodi samo u Hrvatskoj imala je određenih poteškoća prilikom njihove nabave. Ipak, u pomoć su joj priskočili prijatelji koji su joj samo dan prije putovanja u Italiju dostavili jedan par.

Konstraktin tim stupio je u kontakt s glumcem Dejanom Aćimovićem koji živi u Zagrebu, a pronašao ih je za oko 250 kuna. Zatim je kontaktirao redatelja Zrinka Ogrestu, a on je potom Konstrakti nabavio borosane, piše Nova.rs.

Profimedia 

Također, navode kako je krajem travnja prilikom prelaska granice carinik Ogrestu pitao što ima u kutiji, a kada mu je rekao da su to cipele za Konstraktu, carinik ga je samo pustio da prođe i poželio sretan put.

Instagram 

Borovo 

Konstrakta (43) prošla je u finale Eurosonga s pjesmom 'In Corpore Sano' što je za mnoge bilo očekivano jer je otpočetka jedan od favorita za pobjedu.

Profimedia 

Inače, mnogi ističu da se srpska kantautorica istaknula jer je predstavila nešto unikatno, drukčije.

Konstrakta u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga  YouTube

Puno se pričalo o tome što Konstrakta, čije je pravo ime Ana Đurić, spominje Meghan Markle u stihovima, koji su proglašeni drugima najboljima na Euroviziji, a prije nekoliko dana je u fokusu bio njezin stajling.

Naime, na otvorenju 66. Eurosonga u Torinu je prošetala tirkiznim tepihom u bijelom kompletu, a njezin je stajling podsjetio na Meghan. Nosila je kombinezon i kaput, koji je kreirao srpski brend Mom's Pants i u kombinaciji sa šeširom Dulcinea Atelier izgledao je elegantno i sofisticirano kao nikada do sada.

Korisnici Twittera usporedili su Konstraktin stajling s onim od Markle iz 2019. Tada je vojvotkinja prošetala za Dan Commonwealtha u Westminsterskoj opatiji s bijelim šeširom kakvog je nosila Konstrakta.

'Još me nije kontaktirala, ali bih voljela da čuje pjesmu! Ovo je pjesma o atmosferi u kojoj živimo, koja je zdravlje stavila kao najveću vrijednost', Konstrakta je rekla jednom o Meghan, glavnoj zvijezdi njezine pjesme.