J.LO U NIKAD KRAĆEM IZDANJU: Ni ona nije odoljela kaubojskim haljinama koje su bile najpopularnije prije 20 godina

Jennifer Lopez viđena je prilikom odlaska iz restorana u haljini koje su se nosile prije 20 godina, a društvo joj je pravio zaručnik Ben Affleck.

Profimedia

Traper/kaubojske haljine ove sezone ponovno su se vratile na modno tržište i pokazale kako je ovaj materijalan jedan od vječnih. On nam daje osjećaj ležernosti i udobnosti, vrlo se lako kombinira, a haljine bilo koje dužine su modni hit proljeća.

Traper haljina aktualna je u svako doba godine, može se nositi u svim prilikama i prilagođavati svačijem senzibilitetu. Ni Meghan Markle nije odoljela traper materijalu, ali u elegantnijem izdanju.

Profimedia 

Početkom sezone gledali smo ih u maxi i midi izdanjima, a Jennifer Lopez ih je sada vratila i u mini varijanti.

Latino diva i Ben Affleck viđeni su prilikom odlaska iz restorana Malibu. Za ovo druženje Jennifer je odjenula mini traper haljinu s ovratnikom i kratkim rukavima, a uz pomoć cipela na platformu koje su također, apsolutni hit ove sezone još više je istaknula duge noge.

Profimedia 

Stajling je upotpunila njezinim zaštitnim znakom - velikim naušnicama i sunčanim naočalama koje su se savršeno uklopile u ovu kombinaciju. Pjevačica je cijelo vrijeme za ruku držala svog zaručnika, Bena Afflecka koji je odjenuo bijelu košulju te crni sako i traperice. 

Podsjetimo, nakon što je sa svijetom podijelila da je glumac Ben Affleck ponovno kleknuo gotovo 20 godina od prvog pokušaja, Jennifer Lopez prošlog mjeseca je opisala i kako se trenutak ljubavi dogodio.

Profimedia  Jennifer Lopez i Ben Affleck

Pokazala je prsten s ogromnim, zelenim dijamantom pritom rekavši: 'Savršen si'. Nije slučajno da Jenniferin prsten ima baš zeleni dijamant jer je prije vijesti o zarukama pričala u svom newsletteru o tome da je zelena njezina sretna boja. 'Shvatila sam da postoje mnogi trenuci u mom životu kada su se dogodile nevjerojatne stvari dok sam nosila nešto zeleno', ispričala je.

Zanimljivo je da je Ben prvi put zaprosio Jennifer s prstenom koji je imao ružičasti dijamant, a ovog puta je izabrao rjeđi, zeleni dijamant. Stručnjaci za dragocjeno kamenje kažu da je to najrjeđa boja i kako je teško naći zeleni dijamant koji ima više od jednog karata. Također tvrde kako je vrijednost Lopezinog prstena veća od tri milijuna dolara.

Profimedia 

I dok su se svi pitali kako je došlo do sudbonosnog pitanja (po drugi put), Jen je i to otkrila. Naime, 52-godišnja pjevačica i glumica priznala je kako je bila gola u kadi kada je Ben izvadio prsten.

Profimedia 

'Jeste li ikada zamišljali da bi vam se najveći životni san mogao ostvariti? U subotu navečer, dok sam bila na mom najomiljenijem mjestu na zemlji - u kadi s mjehurićima, moja predivna ljubav je kleknula i zaprosila me. Bila sam u potpunosti nespremna i samo sam ga gledala u oči te smijala se i plakala u isto vrijeme pokušavajući shvatiti činjenicu da se ovo ponovno događa 20 godina nakon', rekla je emotivna J.Lo.

'Nije bilo ništa luksuzno, ali najromantičnije što sam mogla zamisliti. Tiha subota kod kuće, dvoje ljudi si obećaju da će zauvijek biti ovdje jedno za drugo', dodala je.

Profimedia 

Hoće li ovoga puta napokon do oltara ili će završiti neslavno kao prije dva desetljeća, vrijeme će pokazati. Mi se, svakako, nadamo ovom prvom.

Više fotografije Jennifer i Bena, pogledajte u našoj galeriji.