ZVIJEZDA STORY HALL OF FAMEA 2021. GODINE: Hana Rodić pojavila se u vjenčanici na crvenom tepihu i zasjenila sve goste

U slavljeničkom ruhu i znaku 20. rođendana brenda Story, Story Hall of Fame održava se 9. godinu zaredom!

Story

U slavljeničkom ruhu i znaku 20. rođendana brenda Story, Jana Story Hall of Fame održava se 9. godinu zaredom!

Jeste li spremni za najglamurozniji i najveći društveni događaj i party o kojem se dugo priča i koji je hrvatska inačica dodjele Oscara?

Story 

Story slavi 20! To je tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea koji će ujedno proslaviti i dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj. Veličanstvenih 20 godina u kojima je Story HOF još od ranih 2000-ih i poznatih ‘celebrities only’ partyja postao najiščekivaniji društveni događaj u Hrvatskoj, s tradicijom najdužeg crvenog tepiha.

Story Hall of Fame je dosad slavio najveća ostvarenja na medijskoj i estradnoj sceni, a ove godine u rođendanskom ruhu dodjeljuje 22 nagrade za 20 godina.

Prošle godine poznata lica oduševila su svojim modnim izdanjima, a influencerica Hana Rodić iznenadila je sve pojavivši se u bijeloj svilenoj haljini Vesne Spose koja je podsjećala na vjenčanicu.

AMZ  Hana Rodić

Spremno je pozirala na crvenom tepihu, a duboki prorez otkrio je njezine vitke noge. Uz svoj look iskombinirala je bijelu torbicu i sandale

Story 

U galeriji pogledajte više fotografija s prošlogodišnjeg HOF-a.

Jana Story Hall of Fame ugostio brojne zvijezde! Jelena Rozga, Marijana Batinić, Tatjana Jurić, Barbara Kolar, Ana Begić Tahiri prošetale crvenim tepihom