MODRIĆ PRIMIO VAŽNO PRIZNANJE U DRUŠTVU SUPRUGE VANJE: Istaknula je preplanule noge u kratkoj dizajnerskoj haljini

Luka Modrić primio je nagradu Marca Leyenda (Marcina legenda).

Profimedia

Luka Modrić (36) primio je ove srijede nagradu Marca Leyenda (Marcina legenda) koju španjolske novine Marca dodjeljuju najboljim sportskim profesionalcima u povijesti.

Naravno, Luki je na svečanosti bila pratnja njegova supruga Vanja (39) koja inače ne voli previše svjetla reflektora. Supružnici nisu skidali osmijeh s lica, a nogometaš je odjenuo sivo odijelo koje je uskladio s bijelom košuljom i tenisicama.

Profimedia 

Vanja je istaknula svoje preplanule noge u mini haljini sa srebrnim i crnim detaljima i riječ je o kreaciji brenda Fendi koja se prodaje po cijeni od 2700 eura. Nosila je i zlatne sandale istog brenda, a kosu je imala raspuštenu.

Luka se fotografijom sa svečanosti pohvalio i na Instagramu, a on i Vanja su kao i uvijek izgledali jako zaljubljeno. 'Zahvalan sam za dobivenu nagradu Marca Leyenda i ponosan sam što sam dio liste pobjednika skupa s takvim vrhunskim sportašima', napisao je nogometaš. 

'Najbolji', napisao mu je suigrač Marcelo Vieira.

Profimedia 

Inače, Luka i Vanja su se vjenčali u svibnju 2010., a ubrzo nakon vjenčanja rodio im se sin Ivano. Crkveno vjenčanje upriličili su godinu dana kasnije, te su pred oltar stali u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu u svibnju 2011. Vanju je pred oltar dopratio Zdravko Mamić. Osim sina Ivana par ima i kćeri Emu (9) i Sofiju (4).

Par se upoznao kad je Luka bio na početku svoje karijere. Bilo mu je tad 19 godina, a Vanji 25, no kako je i sam istaknuo u svojoj biografiji 'Moja igra', razliku u godinama nije osjećao.

‘Prvi sam put tu curu spazio u pubu Maxi, na južnoj strani stadiona Maksimir. Tog ljeta 2004. bilo mi je jasno da me zaintrigirala. Bio sam previše sramežljiv da bih uopće razmišljao o tome kako stvoriti priliku da je upoznam. Znao sam da se zove Vanja. Saznao sam i da je pet godina starija od mene, ali izgledom to nije odavala. Bila je mladolika, lijepa, i da, odavala je dojam da je drugačija od drugih’, napisao je Luka.