SEVERINA I JEDNA OD NAJLJEPŠIH ŽENA U ISTOJ HALJINI: Odjenula ju je nakon Tine, što kažete, kojoj bolje stoji?

Pjevačica Severina Vučković bila je gošća jednog događaja u Zagrebu, a odjenula je Mugler haljinu koju je prije nekoliko mjeseci nosila jedna od najljepših manekenki Tina Kunakey.

Profimedia, Robert Gašpert

Ljeto se bliži, a tako se niže i sve više događaja na kojima se okupljaju samo najpoznatija domaća imena. Tako su se sada na jednom popularnom zagrebačkom rooftopu podružili naši slavni, a među njima je bila i Severina Vučković.

Severina je jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, a poznata je i kao dama koja voli među prvima odjenuti najnovije trendove.

I ovog se puta se uspjela modno istaknuti u zavodljivom modelu crne sako-haljine s detaljem prozirnog tila u formi korzeta.

Petra Ria i Bojan Zibar 

Ovu kreaciju potpisuje dizajner Casey Cadwallader koji je od 2018. godine kreativni direktor modnog brenda Mugler. Ista haljina osvojila je i manekenku Tinu Kunakey koja se listopadu prošle godine na Tjednu mode u Parizu pojavila u spomenutoj kreaciji.

Profimedia 

Zanimljivu verziju male crne haljine Severina je naglasila dojmljivim izborom cipela - sandalama od sjajne lakirane kože i prozirnog dijela, a poseban detalj je ukras koji izgleda kao sjajna, disco kugla.

Riječ je o modelu iz zajedničke kolekcije dizajnera obuće Jimmyja Chooa i modne kuće Mugler, a naša pjevačica ih je posljednji put obukla za proslavu 50. rođendana.

Slaven Branislav Babic/PIXSELL 

Uz komade koje većinom potpisuje modni brend Mugler, Severina je uparila minijaturnu torbu srebrnog sjaja, s dodatkom bambusove ručke i detalja dvostrukog slova G, a riječ je o modelu imena Diana s potpisom brenda Gucci.

I Tina i Severina dobile su pregršt komplimenata na račun ovog looka, a mi vas pitamo kojoj od njih crna sako-haljina bolje stoji - Severini ili Tini Kunakey? Glasajte u anketi u nastavku teksta.

Anketa
Glasalo je 435 korisnika

Inače, Severina se nedavno vratila iz Madrida gdje je otišla popratiti koncert legendarnog benda 'The Rolling Stones' na stadionu Atletico de Madrida.

Instagram 

Severinine modne kombinacije već godinama oduševljavaju domaću javnost, a promašaji u odjevnom smislu za nju su nepoznat pojam.

Više fotografija njezinih modnih kombinacija, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram (@Sonja Dvornik), Instagram Severina svoju figuru duguje zdravoj prehrani