PONOSNA MAJKA: Ivana Šundov nedavno je na našem partyju pokazala lijepu kćer, a ona je sada pokorila modnu reviju

Ivana Šundov bila je na reviji modne dizajnerice Kristine Burje, a ondje je pistom prošetala njezina kći Zara.

Joško Herceg

Domaća dizajnerica Kristina Burja organizirala je modnu reviju u sklopu festivala klasične glazbe Opera Selecta u Trogiru, a ondje je predstavila svoju uspješnu modnu priču Krié Design.

Ondje su se u publici našla poznata imena domaće scene, a neka od njih bili su Marijana Batinić, Anita Dujić i Tihana Harapin Zalepugin, Joško Čagalj i njegova supruga Ana te i bivša voditeljica Ivana Šundov.

Joško Herceg 

Ovu reviju Ivana nije pratila samo zbog fenomenalnih modnih komada koji su predstavljeni već je modnom pistom prošetala njezina kći Zara.

Zvonimir Ferina 

Ponosna majka ovoga je puta zablistala u maxi haljini ljubičaste boje sa širokim rukavima, a kombinirala ju je sa zlatnim sandalama na blok petu.

Zvonimir Ferina 

Ivana i njezina 17-godišnja kći Zara bile su i jedne od gošća prošlotjednog Story Summer Partyja koji se također održao u Trogiru. Ivana je i tada privlačila poglede modnim izdanjem. Odjenula je laganu, bijelu haljinu asimetričnog kroja, a uskladila ju je sa zlatnim sandalama. Imala je raspuštenu kosu s blagim valovima.

Robert Gašpert 

Lijepu Zaru do tada nismo imali prilike vidjeti, a moglo se primijetiti da je naslijedila najbolje od svoje majke dok je s njom pozirala u kratkim hlačicama i topiću.

Robert Gašpert 

Inače, Šundov uvijek istakne svoju bezvremensku ljepotu u 40-ima kojom uvijek privuče pozornost kada se u rijetkim prigodama pojavi na domaćim eventima.

Tomislav Miletić/PIXSELL 

Svojedobno je otkrila da svoj savršeni izgled na kojem bi joj pozavidjele mnoge mlađe žene, duguje redovitoj tjelovježbi i prehrani. Podsjetimo, nakon 'bijega' s malih ekrana rodila je kćeri Niku i Zaru.

Tko je još bio na prošlotjednom Story Summer Partyju pogledajte u našoj galeriji.

Robert Gašpert Story Summer Party 2022.