MIRTA ŠURJAK MODNO SE USKLADILA S MAJKOM: Pokazala od koga je naslijedila ljepotu i oduševila svoje pratitelje

Voditeljica Mirta Šurjak na Instagramu je čestitala rođendan majci Nadi Šurjak.

Instagram

Voditeljica Mirta Šurjak na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira s majkom Nadom Šurjak i čestitala joj rođendan. Majka i kći stoje uz visoki stol, a odmah na prvi pogled je jasno od koga je Mirta naslijedila ljepotu.

'Sretan ti, najsretniji 69-ti rođendan, majčice draga', napisala je uz objavu, a oduševljeni pratitelji u komentarima su odmah nastavili s lijepim željama.

Mirta i njezina majka pozirale su u haljinama na točkice. Voditeljica se odlučila za usku bijelu haljinu iznad koljena s velikim crnim točkicama, a kombinaciju je nadopunila crnim remenom oko struka. Uz nju je nosila bijele cipele na visoku petu.

Nada je bila u sličnoj, no ipak drugačijoj kreaciji. Maxi haljina u bijeloj boji također je imala točkice, ali sitnije. Njezina haljina, za razliku od Mirtine koja je imala naramenice bila je s dugim rukavima, a ona se također odlučila za cipele u bijeloj boji. Može se reći kako majka i kći izgledaju prekrasno te je jasno od koga je Mirta naslijedila ljepotu.

Jadran Babić 

Mirta nastoji svoj život čuvati daleko od očiju javnosti, ali na svom Instagramu s obožavateljima ipak podjeli poneki trenutak iz privatnog života.  

Nedavno je tako objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju i dobila mnoštvo komplimenata na račun svog izgleda. 

'Milina za gledati', 'Baš si prekrasna', 'Preljepa si', 'Mirta, vi ste jedna predivna mlada dama', 'Top' i 'Savršena linija i izgled', bio je samo djelić komentara. 

Story Mirta Šurjak privatan život čuva od javnosti.