CIPELE ANE IVANOVIĆ ŽELI SVAKA ŽENA: Preplavile su modne kolekcije, a krasi ih neodoljiv detalj koji podiže svaki outfit

Ana Ivanović obula je cipele sa svjetlucavom mašnom koje bi svaka žena odmah poželjela.

Instagram

Malo tko može ostati ravnodušan na ljepotu Ane Ivanović. Bivša srpska tenisačica osim toga što je jedna od najljepših žena na svijetu je i modna ikona.

Vodi se za time da 'neke stvari ne treba mjenjati' a pogotovo kada je riječ o savršenim cipelama.

Instagram 

Zaljubljenica je u cipele, posebno one sa svjetlucavim detaljima koji fantastično vizualno izdužuju noge, a može ih se nositi za dnevne i večernje izlaske.

Ana je objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Bastianom Schweinsteigerom, a bivša tenisačica na sebi je imala elegantnu haljinu uz koju su joj savršeno pristajale crne cipele s cirkonima.

Prepoznatljive, blještave 'Pepeljuga' cipele koje su zaludile ljubiteljice mode širom svijeta dio su breda Mach & Mach. Iza njega stoje dvije sestre Nina i Gvantsa Macharashvili koje su se specijalizirale za trendi cipele koje blistaju i izgledaju glamurozno.

Posebno su popularni modeli 'Double Bow' i 'Paris' koji su ukrašeni svjetlucavim mašnama.

Ana je oduvijek 'imala oko' za vrhunsku modu te je tako ovoga puta prošetala u cipelama koje će još dugo imati status klasika koji svaka žena mora imati u ormaru.

Više modnih kombinacija Ane Ivanović pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Modne kombinacije Ane Ivanović