'STIGLA SAM NA KONCERT SA STILOM': Šuput pozirala u helikopteru u izazovnom kombinezonu i štiklama iz kojih se ne izuva

Maja Šuput nastupila je u Petrinji i oduševila modnom kreacijom.

Instagram

Poznato je kako pjevačica Maja Šuput i ljeto provodi radno,a svaki koncert prilika je da zablista u novoj kreaciji. Tako je bilo i na sinoćnjem nastupu koji je održala u Petrinji.

Ovoga puta odjenula je crni svjetlucavi kombinezon čiji se gornji dio vezao oko vrata te je u prvi plan stavio njezine utrenirane ruke i preplanuli ten. Također, ono što ovu kreaciju čini još posebnijom je efektan detalj koji se nalazio na prednjem djelu, a također je bio crne boje.

Nikola Cutuk/Pixsell 

'Stigla sam na koncert u Petrinju sa stilom', napisala je Maja uz objavu na kojoj pozira uz letjelicu, a pratitelji su u komentarima nizali komplimente. Moglo se primijetiti i da pjevačica opet nosi sandale s mašnama koje je nedavno imala na koncertu u Čakovcu. 

Majine ljetne kombinacije za koncerte već su u nekoliko navrata privlačile pažnju. Tako je nedavno u plavo-crvenoj, mini haljini istaknula savršenu liniju i naglasila preplanuli ten. 

'Picnula sam se za večerašnji koncert u Sukošanu i krećem...', napisala je Maja uz objavu.

'Zgodna', 'Top kombinacija', 'Prelijepa si jako', 'Žena vrh' i 'Ma ti si nama Majo čista petica!', bio je samo djelić komentara.

Uz ovu haljinu kombinirala je upečatljiv nakit, a pažnju su privukle zlatne sandale dizajnera Giuseppea Zanottija. Ovo nije bio prvi put da ju vidimo u njima te ih je tako ranije ovog ljeta odjenula za nastup u Splitu.

Tada ih je nosila u kombinaciji s plavom haljinom s prorezom i perjem iz nove kolekcije Cataleya by Martina Ješe. Martina je kolekciju glamuroznih haljina predstavila nedavno, a zaštitno lice kampanje bila je voditeljica Antonija Stupar Jurkin, a kao kulisa za snimanje poslužili su čarobni Kornati.

Matea Smolčić Senčar Antonija Stupar Jurkin u modnoj kampanji Cataleya

Više fotografija Majinih odjevnih kombinacija pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Maja Šuput uvijek pazi da izgleda besprijekorno.