MNOGI SE PITAJU KAKO JE USPIO ZAVESTI BOGINJU LJEPOTE? Slavni par izgleda kao da su s različitih planeta

Slavni bračni par Bieber prošetao je ulicama Los Angelesa, a njihovi posve drugačiji stilovi odmah su izazvali lavinu komentara.

Profimedia

Justin Bieber i Hailey Bieber u braku su od 2018., a iako su mnogi mislili kako njihova ljubav neće potrajati, čini se da su si međusobna podrška u svim trenucima života – i lijepima i ružnima.

Naime, pjevač i manekenka nedavno su se našli suočeni s brojnim privatnim problemima, no čini se kako je sve iza njih. Viđeni su tako kako odlaze u zoru s 818 tekila partyja koji se održao u Los Angelesu i na kojem je bila prisutna hrpa zvijezda, a među njima i bračni par Bieber.

Njihova pojava odmah je izazvala lavinu komentara, a razlog tome bili su njihovi posve različiti, neusklađeni lookovi. Dok se mnogi celebrity parovi trude imati matching outfite i stilski se nadopunjavati, Hailey i Justin ovog su puta izgledali kao da su pali s dva različita planeta. Ona je blistala u elegantnom crnom stylingu koji joj je naglasio vitke duge noge, a s druge je pak strane Justin, prema komentarima na društvenim mrežama, više nalikovao na uličara ili kakvog beskućnika.

Profimedia 

Pjevač je na sebi imao vrećastu sportsku majicu, kapu i predimenzionirane, široke hlače, a koje su učinile da izgleda nezgrapno. Pored svoje supruge supermodela izgledao je neugledno i kao da se tek slučajno našao pored ljepotice, a ne kao da s njom ljubuje već dugi niz godina.

Profimedia 

Inače, Justin je ove godine s javnosti podijelio vijest da boluje od Ramsay Huntovog sindroma, točnije sindroma koji uzrokuje paralizu lica. Osim Justinove dijagnoze, ranije ove godine Hailey se suočila s moždanim udarom i operacijom srca.

A nisu samo bolesti problem s kojim se ovaj par trebao boriti. U 'The Ebro Showu' glazbenik je otkrio da je nakon vjenčanja s manekenkom doživio emocionalni slom.

Profimedia 

'Sjećam se kad sam se tek oženio, doživio sam emocionalni slom jer sam mislio da će vjenčanje popraviti sve moje probleme i nije. Pomislio sam tada: 'Čovječe, ti si pomalo licemjeran čovjek', ispričao je Justin. 'Želiš da tvoja supruga čini nešto što ti ne činiš, nekad je teško pogledati se u ogledalo i stvarno morati shvatiti, čovječe, ti možda nisi osoba koja si nužno mislio da jesi. I to je samo rezultat traume i životnih okolnosti. Prva godina braka je bila zaista teška. Samo je nedostajalo povjerenje', izjavio je glazbenik tada.

Tu su bili i Justinovi problemi s ovisnostima o čemu je progovorila i sama Hailey u podcastu 'Voices' brenda Victoria's Secret. Priznala je kako je to bilo iznimno teško razdoblje te da joj je oživjelo uspomene na njezinog oca Stephena Baldwina dok se borio sa svojim porocima.

Profimedia 

'Bilo je ekstremno teško biti dio tog razdoblja korištenja droge, pogotovo jer sam se morala vratiti u mračni period očeve borbe. Pitala sam ga primjerice stvari poput: 'U kojoj si fazi sa svime time?' Nekad sam bila nervozna kada sam ispitivala Justina: 'Je li ti to u redu?', prisjetila se manekenka suprugove borbe tijekom odvikavanja.

Tu su bili i izljevi obožavatelja koji u počecima nisu htjeli prihvatiti Hailey i patili su za Justinovom prvom velikom ljubavi, pjevačicom Selenom Gomez. Maltretirali su Hailey govoreći joj da će Justin uvijek voljeli samo Gomez kao i da je ona jedina savršena za njega iako je njihova veza bila sve samo ne takva.

Profimedia 

Justin je Selenu ljubio sedam godina s prekidima, a onda je nekoliko mjeseci nakon posljednjeg raskida oženio Hailey. Čini se da je sada par sretan unatoč svim teškoćama te da su jedno uz drugu. Ipak, prema sudu internetske ‘modne policije’, moraju još poraditi na usklađivanju modnih izdanja.

Još fotografija bračnog para Bieber pogledajte u našoj galeriji.