GEORGINA ODLUČNA U NAMJERI DA SE OSVETI: Stigla u Veneciju u haljini za koju neki misle da nije za nju

Georgina Rodriguez pojavila se na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji.

Profimedia

Georgina Rodriguez pojavila se na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji. 

Profimedia 

Prošetala je u crnoj satenskoj haljini s visokim prorezom i golim leđima modne kuće Genny, a uz nju je iskombinirala upečatljivi nakit s potpisom Pasqualea Brunija, Kosu je stilizirala u visoku punđu s kratkim šiškama na stranu, a na nogama je imala crne natikače na petu.

Iako je Georgina izgledala glamurozno kao uvijek, neki modni kritičari ističu kako ovaj model haljine s prorezom Georginu dodatno vizualno smanjuje i širi, no čini se kako se mlada Argentinka ne obazire na to te baš uvijek želi istaknuti obline u prvi plan.

Profimedia 

Podsjetimo, Georgina je svake godine gošća na filmskom festivalu u Veneciji, jednom od samo par elitnih događaja na koje je pozvana.

Profimedia 

Georginu rijetko zovu na velika događanja za kojima žudi, pogotovo kada je u pitanju moda, iako se situacija polako mijenja u njenu korist. No, neka od imena koja nešto znače u branši jednostavno odbijaju biti u njezinom društvu, iako ona na sve načine pokušava dokazati da joj je tamo mjesto.

Otkad je dobila otkaz na poslu zbog veze s Cristianom Ronaldom, Georgina se želi dokazati i steći reputaciju u svijetu elite. Naime, njenim šefovima nije se svidjela pažnja koju je počela dobivati zbog slavnog nogometaša.

Profimedia 

Georgina je na posao dolazila autobusom, a kući bi odlazila u skupocjenom Bugattiju. Kad su Ronaldovi obožavatelji saznali gdje bi ga mogli sresti, okupirali su dućan te satima stajali ispred, a onda su šefovi odlučili kako bi gužva mogla otjerati njihove bogate kupce pa su joj odlučili dati otkaz.

Više Georgininih pojavljivanja na crvenim tepisima pogledajte u našoj galeriji.