DUGO NIJE IMALA OVAKAV PROMAŠAJ: Jennifer Lopez besprijekorno izdanje upropastila neočekivanim i čudnim odabirom obuće

Jennifer Lopez iznenadila je mnoge neočekivanim odabirom obuće.

Profimedia

Kada su u pitanju modni odabiri, svi zaslužujemo opuštene dane.

Čak i slavne osobe poput Jennifer Lopez moraju svoje vrtoglave potpetice zamijeniti udobnijim cipelama. Njezin najnoviji par obuće nije nešto u čemu smo je navikli vidjeti.

Profimedia 

Nakon medenog mjeseca u Italiji na kojem su proslavili svoje drugo vjenčanje, Jennifer Lopez i Ben Affleck vratili su se na američko tlo.

Mladenci su ovog vikenda uživali u Malibuu, gdje su viđeni u modernim odjevnim kombinacijama s naglaskom na bijeloj boji.

Profimedia 

Dok je Ben odjenuo u bijelu košulju i i krem ​​hlače, latino diva se odlučila za elegantnu maxi haljinu. Unatoč ženstvenom modelu haljine, svu pažnju je ukrala pomalo nesretnim odabirom obuće.

Profimedia 

Uz prepoznatljivu 'Book' torbu brenda Dior, izdanje je upotpunila glomaznim, crvenim natikačama i pritom, po brojnim modnim kritičarima, doživjela modni gaf.

Inače, papuče na njezinim nogama dolaze iz radionice brendova adidas x Gucci čija je cijena 620 dolara.

gucci 

Iako joj se ne događa često da pogriješi kada su modne kombinacije u pitanju, a njen stil često koristimo kao inspiraciju za sljedeće lookove, ovoga puta većina se slaže - ovo je promašaj.

Profimedia 

Ipak, Jennifer Lopez ne griješi često, a da kroz svoje kombinacije provlači autentičan stil, uvjerite se u galeriji ispod: