NAJIZAZOVNIJE MAJINO IZDANJE U DUBAIJU: Kad nije s Bloomom i Nenadom, uživa u društvu zgodne prijateljice

Maja Šuput pozirala je u atraktivnom izdanju i otkrila u čijem društvu uživa.

Instagram

Maja Šuput uživa u Dubaiju sa suprugom Nenadom Tatarinovim i jednogodišnjim sinom Bloomom, a večernje sate koristi za izlaske.

Pjevačica izgleda bolje nego ikad i pozirala je s čašom vina u ruci u atraktivnom, modnom izdanju. Odjenula je crnu haljinu s visokim prorezom i čipkastim korzetom. Uz to je uskladila crni oversized sako i crno zlatne sandale.

Maja je i na Instagram storyju otkrila u čijem društvu uživa. Pozirala je s prijateljicom Ivonom, a koliko im je dobro, moglo se vidjeti iz njihovih osmijeha.

Instagram 

Inače, pjevačica je ranije objavila jednu od najljepših fotografija s putovanja na koju nitko nije ostao ravnodušan.

'Život', napisala je pjevačica kraj fotografije na kojoj pozira na plaži sa sinčićem Bloomom u naručju. Majina objava je raznježila njezine fanove.

'Lijepo je kada putujete sa svojim djetetom. U vremenu kada je sve namješteno, vi ste posvećeni svojoj obitelji i svom sinu. Svaka čast!', 'Tako je sladak za popapati!', 'Najveća ljubav', 'Koliko je to dijete medeno', 'Preslatko', 'Ljubav i samo ljubav', 'Mali medenjak', 'Najiskrenijaa i najdivnija ljubav je ljubav majke...', 'Joj, on je stvarno poseban', komentirali su njeni pratitelji.

Maja je objavila i preslatku snimku Blooma za doručkom na kojoj se vidi koliko uživa u hrani, odnosno voću.

'Nikad nisam upoznala nekog tko toliko jede', napisala je pjevačica kraj videa.

Instagram 

Također, na nedavno objavljenim Instagram storyjima pokazala je Bloomovu drukčiju frizuru. Naime, Bloom je imao jednu od najpopularniju brzih frizura koja nikad ne izlazi iz mode.

Instagram 

Kosa mu je bila ispletena u dvije riblje kosti, a izgledao je slađe nego ikad.