MODNI DVOBOJ KRALJICE LETIZIE I SANJE MUSIĆ MILANOVIĆ: Španjolka je reciklirala outfit, a cijena naušnica iznenađuje

Kraljica Letizia je sa suprugom kraljem Filipeom VI. posjetila Hrvatsku.

Sanjin Strukic/PIXSELL

Dva dana će kraljice Letizia i kralj Felipe VI. boraviti u Hrvatskoj, a ugostili su ih predsjednik Zoran Milanović i prva dama Sanja Musić Milanović. Nakon svečanog dočeka na Pantovčaku održan je bilateralni sastanak dvaju izaslanstava.

Objavljene su prve fotografije dolaska omiljenog kraljevskog para.

Sanjin Strukic/PIXSELL 

Kralj Felipe VI. je za ovu posebnu priliku odjenuo tamnoplavo odijelo, uz bijelu košulju i kravatu na uzorak, a kraljica Letizia, koja je poznata kao i ikona stila, odabrala je elegantnu zelenu haljinu s pojasom. Crne štikle dodatno su naglasile modnu kombinaciju.

Zoran Milanović odjenuo je crno odijelo s plavom kravatom i bijelom košuljom, dok je prva dama izabrala tamnoplavu haljinu, također uz crne štikle.

Sanjin Strukic/PIXSELL 

Kraljica Letizia odlučila se za zalizanu punđu, a prva dama Hrvatske za nisku punđu s trendi 'zavjesa' šiškama koje uokviruju lice.

Sanjin Strukic/PIXSELL 

Inače, Letizia je 'reciklirala' i istu je nosila na komemoraciji princa Philipa, vojvode od Edinburgha. Naušnice koje je imala koštaju oko 2000 eura.

Podsjetimo, španjolski kraljevski par u braku je od 2004. godine. Prvu kćer Leonor su dobili 2005. godine, a drugu kćer Sofiju 2007. godine. Kraljica danas osim te titule nosi i onu ikone stila zbog svoje ljepote i decentnog izražaja. Svojedobno je bila proglašena jednom od 10 najbolje odjevenih žena svijeta.

Anketa

Čija modna kombinacija vam se više sviđa?

Glasalo je 1018 korisnika